Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincon túli férfiakat nem idegesíti?
Azok a harmincas férfiak akik nem volták hajtósok az anyagi világban nem tanultak jó szakmákat vagy nem tepertek a pénz után nem idegesíti h míg ők otthon laknak az anyjuknal kerestük alacsony h egy not programokra elvigyenek látják h a huszonéves fiúkak akik albérletben laknak jól néznek ki halomra hordják haza a nőket szexre. Vagy van aki ezek közül nem egyetemista hanem mondjuk jól kereső munkaja van jó kocsi laza élet míg a másik keccsol a szr munkahelyen és meg se fizetik.
Ezek a harmincas már nem tudnak jó dumával se felszedni nőket mint huszonevesen mert már nem néznek ki fiatalosan sportosan.
Nem bánják h kényelmesek voltak meg nem volt hitük magukban h jobb munkát pályáznak meg?
Jó durva különbségek vannak!
Valóban...Mi a kérdés?
Mi a kérdésed ezzel kapcsolatban?
"Az életrevalóságot nem papírba mérik kedvesem..."
Ez szerintem részigazság.
Az általad elmesélt történet egy remek, inspiráló példa. Arra, hogy elsősorban az életrevalóság és a természetes intelligencia az, ami számít. Viszont szerintem ez sem túlságosan gyakori a való életben. Vagy esetleg van még hasonló eset a tarsolyodban? Szívesen elolvasnám.
A kérdés az h nem idegesíti e az ilyen férfiakat akik nem hajtottak a pénzre h huszonéves fiúknak könnyen jutnak nőhöz?
Akit gyerekes anyukák kornyekeznek meg ott nem biztos h a nő volt hibás lehet a pasija nem úgy állt hozzá azt meg nem lehet előre tudni biztosan, lehet nem kéne így itelkeznzd felette.
De amúgy meg miért nem tisztázódott velük h nem költész a gyerekükre és a nevelését meghagyod az apjának.
Vagy mit mondtál ezeknék a nőknek?
azt honnan veszed, hogy a huszonéves fiúk ilyen könnyen jutnak nőhöz?
Mert nincs tele a gyakori azzal, hogy 2x éves férfi vagyok, és sosem volt barátnőm, szűz vagyok, stb????
Egyébként húszon évesen mindenki könnyebben jut nőhöz, az emberek még gyorsan pörgetik a kapcsolatokat, az iskolában könnyebb ismerkedni, még kitart a bulizós életforma. 30 felett nőként és férfiként is nehezebb a helyzet, de azért egy kis odafigyeléssel lehet 30 fölött is bőven pörgetni a csajokat, ahogy egy kis pechhel a 20-as srácoknak sem jut csaj.
30 évesen azért vagyok még otthon, hogy áprilisban végre ingatlant tudjak vásárolni. Albérlet mellett mégis, hogy hoztam volna ennyi idősen több mint 10 millió forintot.
Nekem saját ingatlanom lesz, ameddig ezeknek a "menő sportos" gyerekek semmi.
Mellesleg magyar viszonylatban jól keresek. Az, hogy szülők mellett vagyok az nem a keresetem miatt van. Egyszerűen logikusan gondolkodom.
Az pedig, hogy sorra viszk fel a lányokat annak tükrében, hogy albérletben vannak hát miért is kellene nekem egy olyan lány akit csak az anyagiak vonzanak? Eddig is megvoltam nő nélkül, nem is picsogtam, hogy nincs és továbra is megleszek, ha úgy hozza a sors. Ennyit erről.
Najó, de ez konkrétan miért zavar téged?
Az aktuális vagy legutóbbi pasid , vagy leendő pasid otthon lakik a szülőkkel és ez neked nem tetszik?
Hülye kérdés hülye feltételezésekkel. Én nem irigykedek senkire, mert nem ilyen a természetem. Mindenkinek az van, amiért megdolgozott. De én nem ismerek olyat, akinek 30-as éveiben saját lakása van. Gazdag kisvárosban élek, rohadt drága minden lakás, még egy garzon is.
Amúgy meg én nem akarok hetente mást hazahordani. De mivel nő vagy, így adja magát a kérdés, miért nézel le magas lóról? Talán az a fajta vagy, aki a készbe akar beülni és most épp nincs olyan férfi akire ráakaszkodhatsz?
Ha összeköltöznék egy nővel, csakis közösen felépített otthon jöhet szóba. Nem fogok senkinek semmit egyedül megteremteni. Nem élősködőt akarok, hanem társat, akivel együtt építjük fel a közös életünket.
És annyit nem ér a pénz, hogy mindent hátradobva azt hajtsam folyamatosan. Ismerek ilyen embereket, a rokoni körben is van és minden csak nem boldog. Anyagilag persze nincs gondjuk, de a családi élet? A yacht nem nyújt boldogságot...
Előfeltevések, prekoncepciók, ítélkezés, összehasonlítgatások.
Van ennek bármi értelme?
Nincs két egyforma életút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!