Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülök még 33 évesen is a nőktől, párkapcsolattól?
33 éves vagyok és még barátnőm sem volt nagyon. Valamiért félek a nőktől és a kapcsolattól.
Csomószor volt hogy alakult kapcsolat a nő csinos is volt, volt csók, szex alakult a kapcsolat, de én megijedtem és dobtam gyorsan.
Gyáva vagy, félsz az érzéseidtől, a kapcsolattól, mindentől.
Foglalkozz önismerettel, önszeretettel és olvass párkapcsolati témában könyveket.
Milyen a viszonyod az anyukáddal?
A nők nem földönkívüli lények, hogy félni kéne tőlük.
Mert van elég eszed. Kérdező, a párkapcsolat csak kárt okoz, és szenvedést hoz, semmiféle pozitív hozadéka nincs a dolognak. Azonkívül állandó stresszben, megfelelési kényszerben kell majd élned...és mindezt miért? Hogy hetente egyszer legyen kivel lefeküdni? Ahhhh de megéri...!!!
Addig örülj, amíg egyedül vagy, Kérdező! Rengeteg rossz házas, rossz kapcsolatban élő a fél karját odaadná, ha cserélhetne veled, nem túlzás. Nők után kujtorogni az egyik leghaszontalabb dolog a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!