Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért menekülök a nőktől?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekülök a nőktől? Normális ez 34 évesen?

Figyelt kérdés
5 éve egyedül vagyok, sok csalódás ért
2018. jún. 11. 09:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha egy nő közeledik felém, falat húzok menekülök, nem merek közlekedni felé. Minden nőben csak a rosszat látom....
2018. jún. 11. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Legalább feléd közeledik nő...:D:D:D
2018. jún. 11. 10:07
 3/7 Lazy Lover ***** válasza:
Üdv a klubban.... èpp ezért menekülsz mert sokat csalódtál
2018. jún. 11. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:

hát ha zavar, akkor ne csináld, ha pedig ezt akarod, akkor csináld

34 évesen úgy tűnsz nekem, mintha segélykérést akarnál és fogjuk a kezedet, amíg szép lassan megnyílsz egy lánynak. Ez még 18 évesen aranyos, de fel kell nőni lassan

2018. jún. 11. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:
latens meleg haverom volt ilyen...talan szexualpszichologus feloldana benned a blokkot
2018. jún. 11. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, bárcsak én is falat húztam volna, de én inkább reménykedtem mindig és belevágtam többször, visszatekintve az erőforrásaim érzelem, idő, egészség, anyagiak elpocsékolása volt. Semmi olyat nem tudok felmutatni pizitívumként amit egy baráti vagy laza kötetlen kapcsolatban ne kaphattam volna meg.
2018. jún. 11. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek irány a pszichológus!!! Addig úgysem fogod jól érezni magad, amíg ez zavar. Általában piálásba menekülnek az ilyen pasik.
2018. jún. 11. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!