Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy a sok csalódások miatt menekülök a nőktől és hagynak hidegen?
Figyelt kérdés
Régen udvaroltam, csajoztam, ismerkedtem rajta voltam, hogy legyen valakim. Újabban egyszerűen hidegen hagynak a nők, úgy érzem nincs erőm ismerkedni, valahogy belefáradtam az egészbe, nincs energiám udvarolni.
Ami igaz, hogy utóbbi időben, nagyon sok csalódáson vagyok túl, szerintetek ez közrejátszhat, hogy ilyen lettem?
2013. márc. 2. 17:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem megválaszoltad magadnak a kérdésedet. Nekem is van barátom, aki a te helyzetedben van, a kedélyállapota hasonló, de majd az idő megoldja, vagy találsz valakit hirtelen akiért érdemes lesz küzdeni, sose lehet tudni
2/2 anonim válasza:
Én is pont így vagyok!
Most is ismerkedek egy lánnyal, de amúgy élőben nem randizhatunk, mert van valakije, de azt mondja, hogy nem az igazi. De ettől függetlenül már nagyon kevés izgalommal tölt el az ismerkedésesdi. Úgy is tudom a végét, közli velem, hogy unalmas vagyok és sajnálja.
Kösd le magad valami hobbival és az sem árt, ha eléggé karrierista vagy. Nekem segít, habár így sajnos örökre egyedül fogok maradni.....
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!