Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülök a komolyabb kapcsolatok elől?
Figyelt kérdés
Eleinte tök oké .. de amikor komolyabbra fordulna beijedek és nem akarom tovább.. és már 2 éve ez megy, mióta zátonyra futott az akkori kapcsolatom. Elegem lett a másik nemből. Pedig még csak 22 vagyok. :S .. és azóta senkivel semmit.. Más is van aki ebben a cipőben jár?2013. jan. 10. 21:28
1/12 anonim válasza:
Akkor itt a lehetőség a saját nemedre :D
2/12 anonim válasza:
Légy homokos.. bemutatlak SP-nek Fluornak, MM-nek cska bevesznek..
4/12 anonim válasza:
Itt rátalálsz a szerelemre: [link]
5/12 anonim válasza:
nem vagy egyedül 15 éves koromtól 16 éves koromig voltam együtt 1 lánnyal 1év 4 hónapig és én azóta vagyok így h nem kell komoly kapcsolat talán azért mert senkiben nem találom azt ami benne megvolt és én is 22 vagyok
6/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.. valaki szerint azért van meg elváltak a szüleim .. ezt láttam blabla..(én anyával élek) aztán így neki a válás után is kellett 3-4 év mire oda jutott hogy akar ismerkedni valakivel, de még most is azt látom hogy nem talál egy normális társat... ebben a mai világban nem is lehet!!!
2013. jan. 10. 21:34
7/12 A kérdező kommentje:
mert*
2013. jan. 10. 21:35
8/12 anonim válasza:
Ha az inditód igaz lenne, de nem az, akkor bele sem kezdenél.
9/12 anonim válasza:
5ös vok én szüleim is elváltak..:)de szerintem ez nem függ össze
Anyám 9 év után talált rendes társat és most nagyon szerelmes szal nem lehetetlen
légy türelemmel előbb utóbb találsz valakit aki megfog majd annyira h érdemes legyen mellette maradni
10/12 A kérdező kommentje:
( Kitudja lehet azért nem, mert kocka vagyok.. és minden időmet leköti a játék meg a tanulás xDDD nincs időm nekem fiúkra pazarolni azt az időt amit tanulással vagy játékkal is tölthetnék. xD )
Bár igaz.. majd egyszer valamikor találok.. :P
2013. jan. 10. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!