Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülök így a kapcsolatok elől?
Mondanom sem kell, nem volt még kapcsolatom (komoly). Beleszeretek egy fiúba, de amint a helyzet kezdene komolyra fordulni, megijedek és lelépek! Közben meg persze én is sokszor vágynék társra, de sokszor meg jó egyedül. Vagy meggyőzöm magamat erről egy kapcsolat kezdetén.
Nem tudom elviselni, ha nincs "menekülőút", ha valaki túlzottan ki akar ismerni és közel akar hozzám férkőzni!
Mi lehet a gond velem? Még csak 21 éves vagyok (lány) és nincsenek múltbéli csalódásaim, amitől félnék!
Az alapján, hogy édesanyád egyedül nevelt, azt látom, hogy benned ez a "nőkép" alakult ki. A független asszony. Ez ivódott beléd és úgy érzed egy nő nincs biztonságban, ha függ valakitől.
Próbálj meg egyszer tudatosan is benne maradni egy kapcsolatban. Természetesen beszéld meg a leendő pároddal, hogy neked kell a szabad tér és ne parázzon, ha magányra vágysz. Ha ezekről beszélsz vele, elképzelhető, hogy a félelmeid is csökkenni fognak.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!