Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen kapcsolatok vegervenyesen rombolhatjak onbizalmunkat?
Ha megtanulod, hogy hogyan kell elérni azt a kapcsolatot és tudod, hogy te érted el, akkor nem fogja rombolni. Rossznak rossz lesz, de tudni fogod, hogy a következőkben is elérheted, ha megteszel mindent azért, hogy elérd.
Ha valaki csak úgy megkapja, pl a lány szedi fel, vagy fizet valakinek a szexért, az nem fogja tudni értékelni önmagát, amiért elérte, mert nem tett a dolog érdekében szinte semmit. Ilyenkor a végével előjön újra a felismerés, hogy ő kevés ahhoz, hogy bármit elérjen.
Nekem volt egy olyanfajta sikertelen kapcsolatom, ahol a képembe vágta a kedves xem, hogy a pénz miatt hagy el.
Az új barátjának/pótapjának megvan mindene, háza, lakása, kocsija és temérdek pénze.
Azóta volt több barátnöm, de valahogy nem tudtam túllépni ezen a dolgon és sajnos berögzödött, hogy pénz kell méghozzá temérdek mennyiégü...
Aki igazán szerelmes az lesz.rja hogy milye van a párjának vagy milye nincs....aki nem igazán szerelmes az foglalkozik ilyenekkel...
amúgy a kérdésre válaszolva a sikertelen kapcsolatot egy tanulságnak kell felfogni és nem csalódásnak,ha valami nem sikerült akkor abból le lehet vonni a következtetést és elgondolkodni hogy mi az amiben hibáztam...és a következő kapcsolatban kamatoztatni...persze mindenhez 2 ember kell és nincs 2 egyforma ember,tehát minden kapcsolatban más jellegű problémák lesznek jelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!