Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs orgazmus miért mennek tönkre a kapcsolatok?
Én azt gondolom, hogy ha nincs mindig orgazmus, mert bármi felmerül, akármi, akkor néha elmegy, de alapvetően azért mindenki arra törekszik a szex során, hogy átélje. Mert jó érzés, felszabadít, megnyugtat, nem lesz olyan stresszes az ember, mert feloldódik, szóval egy csomó előnye van az orgazmusnak. És ezért jó.
Ha valaki nem tudja mi jó a másiknak, akkor nyissa ki a száját vagy irányítsa a párja kezét, száját és juttassa a tudomására, hogyan jó neki. Színlelni nincs értelme, mert csak magával tol ki, mert neki nem lesz jó évekig.
Nálam alap dolog, ha én megadok testileg mindent a másiknak, beleértve az orgazmust is, akkor a másik ne legyen önző. Ha nem tudja mi a jó nekem, akkor én meg megmondom vagy megmutatom, hogy mi esne jó nekem.
Volt ilyen kapcsolatom, ahol én minden téren kielégítettem a páromat, ő meg nem. Megbeszéltem vele, de a helyzet utána sem igazán változott. Mert ha én úgy állok hozzá, hogy örömet okozok neki, de ő nem, akkor meg mi értelme van?
A fiúk többsége az ágyban... egy nyúl.
10-ből 8 pasi nem tudsz szeretkezni. Ha felvilágosítod, mit ,hogy és adsz neki időt, akkor 10/7 az arány.
Valaki olyan szinten elhiszi magáról, hogy ő mennyire jól csinál valamit, holott nem... hogy egyenesen megsértődik az ipse, ha közlöd: ez neked így elég ingerszegény.
És ilyenkor a nő bármit csinál (hazudik, nem fekszik le vele többet...) mindig a csaj lesz leszólva, hogy milyen "frigid", mert a pasi béna.
Sokáig én is azt hittem bennem van a hiba. Én tökéletesen kitudtam magam elégíteni, de a szex nem működött a partnereimmel. Míg nem jött egy férfi, aki nagyon értette a dolgokat. Imádtam vele szexelni, szexmániás lettem mellette. Ő érezte vagy értette a dolgokat.
Aztán vége lett annak a kapcsolatnak is, de többet nem vacakoltam sokat a "nyulakkal". Ha akkor sem volt a szexben érdemi változás, hogy elmondtam, megmutattam mi a jó, akkor lapát. És persze én voltam a gonosz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!