Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs orgazmus miért mennek tönkre a kapcsolatok?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallottam vagy olvastam róla, hogy a nő évekig színlelte az orgazmust, és mikor elmondta a párjának akkor szakítás/válás lett a vége. Ezt nem értem.. Egy részt minek kell megjátszani? Nem tudja mondani, hogy mit csináljon a párja annak érdekében hogy ő is eljusson a csúcsig? Másrészt meg ha szeretik egymást miért kell szétválniuk egy kb 10mp-ig tartó élvezet miatt?? Vkinek véleménye vagy tapasztalata erről? Légyszi csak normális válaszokat!!!
2012. dec. 8. 10:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

A második válaszoló fogadjunk, hogy pasi...:D Az együttlétben nem az orgazmus az elsődleges dolog (pasiszemmel lehet, de olyan ritkán van, hogy ők nem jutnak el a csúcsra...:)), nőként az intimitás sokkal fontosabb (biztosan itt is van kivétel, én most csak a saját véleményemet mondom:)). Ezt csak a második válaszoló válaszára reagáltam.

Kérdező, sok pasinak a férfiasságát csorbítja, ha nem tudja elérni, hogy a nő orgazmust éljen át, ezért egy idő után gondolom a nő (aki mondjuk képtelen az orgazmusra) meg fogja játszani, hogy a szeretkezés utáni időt ne a férfi önbizalmának feltornászásával kelljen tölteni.

Az pedig érthető, hogy amikor bevallja, hogy évekig csak színlelte, akkor a másik kiakad. Az együttlétnek őszintének kellene lennie, így nem csoda, hogy a férfi úgy érzi, évekig átverték...

2012. dec. 8. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:

1. Egy pasinak mindig odab*ssza az önbizalmát, ha a barátnője nem képes eljutni a csúcsra. Ilyenkor önmagukat hibáztatják elsősorban.

2. Ha a csaj ennek tetejébe még meg is játssza és ez évek múlva derül ki, akkor hadd ne kelljen részleteznem, hogyan érinthet egy férfit.

Egyébként olyan szerintem NINCS, hogy valaki egyáltalán nem képes elélvezni. Sok nő nem képes hüvelyi orgazmusra, de a másik fajtát mindenki meg tudja tanulni.

2012. dec. 8. 13:44
 13/13 anonim ***** válasza:

A hüvelyi orgazmust soha senkivel nem éltem át (magam izgatásával sem). Soha nem is bántott, hogy ezt "a barátom nem tudta összehozni nekem". Nekem az intimitás a fontos.

Csiklóorgazmust csak magam által tudok elérni, így sex közben rásegítek a dolgokra.

Nekem így jó, és jól is érzem magam, a páromnak nem kell fölöslegesen azt szajkóznia, hogy de miért miért... Egyszer volt egy ilyen barátom, és már én éreztem szarul magam, hogy "ő nem tud eljuttatni engem a csúcsra", hiába mondtam, hogy nekem így a jó. Ezt a kisebbségi érzést be lehet befejzni!

2013. jan. 7. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!