Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy s sok csalódás miatt már menekülök a nőktől, még a jó nőket is elhajtom, akik közelednének? Talán túl érzékeny fiú lennék?
Biztosan szörnyen nehéz helyzet lehet. De racionálisan gondolkodva két dolgot tehetsz:
1. maradsz a világ áldozata, akivel sok csalódás történt, aki nem képes felejteni, bebújsz és visszautasítasz minden nőt, majd 50 évesen már csak a szex fog érdekelni és a kis csitrik a pénzedért lesznek veled...
vagy
2. megembereled magad, nyitsz újra a világ felé és megpróbálsz újra egy kapcsolatot.
Na, melyik tetszik jobban? Ez a Te döntésed! Megéri vállalni a kockázatot, kit tudja, melyik nő fogja meggyógyítani az összetört szívedet? hajrá ;)
Csak három évvel vagy idősebb, mint én, felém semmilyen csaj nem közeledik, te meg a jó nőket is elhajtod??
Bárcsak a helyedben lehetnék.
Hozzám még életemben nem közeledett 1 csaj se... mindig én próbálkoztam.
Ez meg.. áh, inkább nem is írok semmit.
3as vagyok! Ugyanazon a véleményen vagyok, mint a 4-es!
Kérdező megvan a válasz, az előbb írtad le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!