Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet-e szeretni valakibe úgy, hogy már jársz vele?
Azért kérdezem, mert úgy tudom a szerelem a vágyakozásról szól, addig tart míg meg nem kapjuk. Illetve míg mindent meg nem kapunk akár többször is és így lassan múlik... Tudom, hogy nem csak erről, de nem ez volt a lényeg!
Az a lényeg most, hogy
van egy fiú, aki elvileg többször beleszeretett a lányba és lemondott róla, mert mással volt, de a lány szakított az akkori párjával és a fiúnak felcsillant még 1 esély, de nem szerelmesként jött vele össze, hanem csak azért, mert azt érezte, hogy a kapcsolat alatt bele tud szeretni.
Azt állítja sikerült 2 hónap alatt!
Van ilyen?
Tényleg azért kérdem, mert úgy tudom, hogy a szerelem úgy jön létre és úgy válik tüzessé ha nem kapjuk meg a kapcsi alatt, hanem a kapcsin kívül esünk bele a másikba és úgy jövünk össze a másikkal!
Szerintetek?
Nem, a szerelem nem a vágyakozásról szól...
És nincs szerelem első látásra. Olyan mint a barátság: kialakul, ha van miből. A szerelem is kialakul, ha van miért, és van miből kialakulnia. Kevés az akik azért jönnek össze mert szerelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!