Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet-e szeretni valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet-e szeretni valakibe úgy, hogy már jársz vele?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert úgy tudom a szerelem a vágyakozásról szól, addig tart míg meg nem kapjuk. Illetve míg mindent meg nem kapunk akár többször is és így lassan múlik... Tudom, hogy nem csak erről, de nem ez volt a lényeg!

Az a lényeg most, hogy

van egy fiú, aki elvileg többször beleszeretett a lányba és lemondott róla, mert mással volt, de a lány szakított az akkori párjával és a fiúnak felcsillant még 1 esély, de nem szerelmesként jött vele össze, hanem csak azért, mert azt érezte, hogy a kapcsolat alatt bele tud szeretni.

Azt állítja sikerült 2 hónap alatt!

Van ilyen?

Tényleg azért kérdem, mert úgy tudom, hogy a szerelem úgy jön létre és úgy válik tüzessé ha nem kapjuk meg a kapcsi alatt, hanem a kapcsin kívül esünk bele a másikba és úgy jövünk össze a másikkal!

Szerintetek?

2013. febr. 19. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Bele lehet szeretni igen
2013. febr. 19. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem, a szerelem nem a vágyakozásról szól...

És nincs szerelem első látásra. Olyan mint a barátság: kialakul, ha van miből. A szerelem is kialakul, ha van miért, és van miből kialakulnia. Kevés az akik azért jönnek össze mert szerelmesek.

2013. febr. 19. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
csak azzal kéne járni, akibe már beleszerettünk. kevesebb baj és megcsalás lenne
2013. febr. 19. 18:39
 4/6 anonim válasza:
szerintem igen nagyon valószínű :)
2013. febr. 19. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul tudsz dolgokat a szerelemről. Az egy fajtája a kötődésnek (mint a kovalens, csak mégis más), ami nem múlik el, hanem nagyon nagyon nagyon sokáig kitart és ápolása kölcsönös megértést, kemény munkát igényel mind a két féltől. Persze fellángolással indul, de attól még, hogy két ember között működik a kémia és a szex, még sok mindent el lehet rontani, és akkor az érzés elmúlik, néha gyűlöletbe fordul. Egy kapcsolat alatt is bele lehet szeretni a másikba, mert a szerelem erősödésében a közös emlékek nagy szerepet játszanak.
2013. febr. 19. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg úgy tapasztaltam saját magamon is, hogy a szerelem pont hogy nem úgy "alakul ki" mint a barátság. A barátainkat választjuk, a szerelmünket pedig nem. Továbbá a barátságot az idő érleli, a szerelem pedig egyszer csak lecsap az emberre, minden józan belátás és racionális érv ellenére. Ez a lényegi különbség. Én nem hiszek abban, hogy összejövök valakivel, aki iránt eleve nem érzem azt a pluszt és majd az idő során kialakul. Max. megszeretem, ragaszkodni fogok hozzá, de az nem szerelem. A szerelem ennél sokkal bonyolultabb és nem mi irányítjuk. Lehet valaki kedves, aranyos, szép, ezek még nem garantálják, hogy jönni fog a szerelem az irányába.
2013. febr. 19. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!