Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni valakibe úgy, hogy először lefekszel vele?
Kicsit furának tűnhet a kérdésem,de van egy srác,akit 3 éve ismerek,baráti viszonyban voltunk.
Nem sűrűn találkoztunk mostanában,viszont hétvégén eljött egy buliba,ahol én is ott voltam. Beszélgettünk,viccelődtünk aztán megtörtént a dolog..
A vonzalom kölcsönös volt már rég óta.
Már régen is felhozta,hogy mi lenne ha az övé lennék..
most hosszú idő után megkapott.
Szerintetek lehet ebből szerelem?
Tapasztalatok?:)
18/L
valami biztos mert lefeküdtél vele!
ha nem csak szexuálisan vozódsz hozzá akkor mindenképp mert ő hozta fel h mi lenne ha...!? :))
srác, kölcsönös vonzalom, 13 éve ismerem, baráti viszonyban voltunk
míg le nem feküdtünk egymással..
volt szó róla, hogy lehetne több is, de nemhogy szerelem nem lett, de végérvényesen elrontotta az addigi kapcsolatunkat is a szex
szia!
19 évesen egy nagyon jó barátommal (fiú) voltam "nyaralni" és ő mutatott be egy srácnak. az első pillanattól kezdve nagyon tetszett, helyes volt, meg kedves és szintén egy buli után (de nem voltunk részegek!!) lefeküdtünk. aztán én reggel szó szerint megszöktem a szobából, de aztán megint találkoztunk. beszélgettünk és megkért rá, hogy kezdjük a legelején és elmentünk randizni. azóta is együtt vagyunk :))
23N
(és nehogy azt hidd, hogy ő hozta fel a kapcsolat dolgot, tipikus pasi, így nekem kellett :))
Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok! :)
Nem tudom mi ez,mert másfél évvel ezelőtt már lefeküdtem vele egyszer,csak akkor nagyon szerelmes voltam belé.. és ő otthagyott,mert azt mondta nagyon csúnya dolgokkal foglalkozik és fél hogy bajom esne.. és eltelt ez a másfél év,megint itt van. most azt akarja,hogy én bizonyítsak. mert hogy ő sokat csalódott. elvárja,hogy én keressem meg ilyenek.. reménytelen szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!