Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt álmodtam, hogy szerelmes vagyok valakibe, de igazából nem akkor lehet mégis csak őt szeretem? Vagy mit jelent ez?
Mióta tályoggal álmodtam 2szer és megnéztem a jelentését azóta odafigyelek az álmaimra. Meghült bennem a vér amikor olvastam.
Álombéli megcsalás problémákat jelez, elégedetlenség.
Az álmokat titkos vágyaknak, tudatalatti vágyak kibontakozásának is mondják..
Lehet, hogy te nem gondolkoztál el azon, hogy szereted-e vagy ilyesmi, de valamilyen kötelék talán még is fűz hozzá tudat alatt, ami az álmodban bontakozik ki..
Én többször is álmodtam már arról a fiúról, aki nekem tetszik, de nem volt köztünk semmi..És most se lett, hiába "álmodtam meg".
A rossz álmok meg azért vannak, mert álmodás közben tetőznek azok a dolgok, amiket nappal elpróbálunk rejteni..A fáradtság, az idegeskedések, a félelem, meg ilyenek.
Szerintem nem feltétlen jelent minden álom valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!