Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki igazán szerelmes egy másik emberbe és közben mégis beleszeret másba is? Tapasztaltál már ilyet?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 15:54
3/12 anonim válasza:
Igen, pont most, szívás az egész, beleszerettem az osztársamba
4/12 anonim válasza:
Azért ne keverjük már össze azt, hogy "igazán szerelmes" és a "jó, hogy van mellettem valaki" érzéseket... Szerintem legalábbis aki igazán szerelmes, az nem szeret bele másba. De biztos én vagyok a hülye.:D
5/12 anonim válasza:
Két emberbe egyszerre nem lehet szerelmesnek lenni. Vagy a második igazi, vagy egyik sem.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen,fontos az "gazán szerelmes" kifejezés.
2012. nov. 5. 16:11
7/12 anonim válasza:
Nem nincs ilyen, aki ezt állítja, önző, mert mindkettőt magának akarja. Illetve gyáva is, hogy az elsőt nem meri elhagyni, pedig már nyilván nem szereti. 21/L
8/12 anonim válasza:
A masodik lehet csak langolas ezert intenziv, az elso pedig lehet megszokott, bekes intim. Ezek eros erzesek, de szerintem az igaz szerelmet, ha letezik, felismeri es el tudja kuloniteni az ember.
9/12 anonim válasza:
igazán szerelmesen tuti nem fordul elő ilyen...
Azt el tudom képzelni, hogy két embert is szeressen valaki, kettőre is vágyjon szexuálisan, meg jól érezze magát vele...stb, na de szerelem egyszerre két emberbe... olyan nincs, az biztos.
10/12 anonim válasza:
Hát a kiírásból nekem elég fiatalnak tűnsz, akkor még megbocsáthatók az ilyen tévelygések hogy nem tudod mi az "igaz szerelem". Kérdésedre válaszolva nem nincs ilyen, ha szeretsz valakit nem akarsz mást. Esetleg azt hiszed hogy szereted de már nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!