Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok 2 éve de szerelmes lettem egy másik pasiba. Hűséges akarok maradni. Mit tegyek?
Nem akarok hűtlen lenni a férjemhez ,de szőrnyen nehéz. A másik pasinak van családja- egy 3 éves kisfia is.- nem akarom elrontani az Ö házasságát sem, de nagyon szerelmesek vagyunk egymásba.
A férjemet semmiképp nem hagynám el , Őt is szeretem, csak Ö már nem szerelmes belém..
Tanácstalan vagyok, Kérlek ne toljatok le és ne gyertek olyanokkal hogy ribanc.. stb, mert én nem akartam szerelmes lenni, most se akarok az lenni de nem tudom mit tegyek hogy elmuljon
(Ja,Ö egy uj munkatársam, mindennap látjuk egymást a munkahelyen.)
Ha Te mást szeretsz és a férjed sem szerelmes, csak a gyerekek miatt nem érdemes együtt maradni szerintem.
Oké, felelősek vagytok az életükért, de azért a saját boldogságotok is számít.
Mondanám, hogy szexeljetek sokat,légy csábító, tedd rendbe magad(új frizura, rucik stb), de ha tényleg nem vagytok szerelmesek, egy hangyányit sem, akkor nem ér semmit az egész, mert nincs mit feléleszteni.
Így ha együtt is maradtok, boldogok nem lesztek és ezt a gyerekek is észre fogják venni.
Nem lehet jó olyan családban felnőni, ahol a szülők "kötelességből" vannak együtt.
Egyébként igazat adok a másik válaszolónak, ah nem beszéltek, nem keresitek egymás társaságát semmilyen módon, akkor valóban elmúlik idővel, ah nehezen is.
De majd jön más...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!