Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjnél vagyok 2 éve de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok 2 éve de szerelmes lettem egy másik pasiba. Hűséges akarok maradni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem akarok hűtlen lenni a férjemhez ,de szőrnyen nehéz. A másik pasinak van családja- egy 3 éves kisfia is.- nem akarom elrontani az Ö házasságát sem, de nagyon szerelmesek vagyunk egymásba.

A férjemet semmiképp nem hagynám el , Őt is szeretem, csak Ö már nem szerelmes belém..

Tanácstalan vagyok, Kérlek ne toljatok le és ne gyertek olyanokkal hogy ribanc.. stb, mert én nem akartam szerelmes lenni, most se akarok az lenni de nem tudom mit tegyek hogy elmuljon

(Ja,Ö egy uj munkatársam, mindennap látjuk egymást a munkahelyen.)

2012. okt. 8. 19:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

nem akarok elvállni a férjemtől, se nem épp legefüdni a másik pasival csak csókolozni, ölelkezni, érezzem hogy szeretve vagyok.

Mondta hogy ezen a hétvégén találkozzunk. Mi a véleményetek??

2012. okt. 10. 19:02
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ilyen helyzetben, mindkét oldalról. Évekig éltem rossz házasságban, és ahelyett, hogy a problémáink megoldásával foglalkoztunk volna, mindketten "kifelé" kerestük a feldobódást - pont olyan szinten, ahogy írtad, tehát szex nem volt egyikünk részéről sem.

Egy ilyen kapcsolat fenntartható ideig-óráig... kb. 2-3 hónap. Az elején feldob, utána jön a nyűglődés, hogy ok, eljutottunk "valameddig", de nincs továbblépési lehetőség. Akkor már jönnek a lefújt randik, veszekedések, egymásra mutogatás, és rájön mindkét fél, hogy a másik, az "új" sem különb semmivel, mint a párja.

Elmúlik az újdonság varázsa, véget ér a kapcsolat. Egy idő után jön a következő, hasonló...

Véleményem, hogy ugyanazt az energiát, amit erre fordítasz, fordíthatod a házasságod megjavítására is, amíg nem késő. Vissza lehet hozni a tüzet, ha mindkét fél akarja. Azt mondod, nem akarod elhagyni, a másik pasival meg nem tervezel hosszú távon, komolyabban... akkor miért is nem a házasságodra koncentrálsz?

No és igen... írtam, hogy én is elkövettem ezt a hibát, hogy kifelé kerestem a "bizsergést", de amikor a férjem ugyanezt csinálta, akkor nagyon rosszul esett.

Utólag azt mondom, az ilyen kis kalandokkal csak tovább mélyítettük a meglévő szakadékokat, és ha akkor inkább egymás felé fordultunk volna, és megoldottuk volna a problémáinkat, akkor nem jutottunk volna el a válásig...

2012. okt. 10. 19:16
 13/24 anonim ***** válasza:
Én próbálnám elfojtani ezt az új fellángolást. Nem tartana sokáig. Férjeddel újítsatok, legyen valami változás akár kirándulások, akár csak egy spontán moziba menés, vagy egy gyertyafényes vacsora, fürdő. Még nem fajultak el a dolgok az új pasival, és ha a férjedet nem akarod megcsalni, elhagyni, akkor miért is foglalkozol az újjal? A férjed szeret attól függetlenül, hogy már nem szerelmes. A szerelem elmúlik egy idő után és csak a szeretet marad. Ő is megcsókolhat szenvedélyesen, megölelhet, persze ha nyitott vagy erre. Én a helyedben nem mennék el hétvégén a találkára.
2012. okt. 10. 19:39
 14/24 A kérdező kommentje:

de a férjem nem hajlandó velem időt tölteni, csak addig amíg a szexuális aktus be nem fejeződik előtte egy kis simogatás, de ha kérem hogy beszélgessunk hogy érezzem hogy szeret és törődik velem, akkor mindig álmos, vagy olvasni akar vagy súlyozni akar de rám semmi ideje nincs. Én pedig sokszor kérem , de nem kapom.

Oké, végulis jobb persze ha nem megyek randizgatni hagyom a francba :) csak olyan egyedül érzem magam. Külföldön élunk és nincsenek barátaim..

2012. okt. 10. 19:51
 15/24 A kérdező kommentje:
csak szeretném érezni hogy szeretnek , azért az eggyért akartam volna találkozni az uj pasival, mert mikor a férjemet kérem hogy szeressen akkor mindig elutasító választ kapok. -pedig jól nézek ki ( tényleg nem dicsekvésképp mondom) és kedves is vagyok vagyis nem tudom miért nem szeret
2012. okt. 10. 19:55
 16/24 anonim ***** válasza:
26%

megkérdezhetem te nem dolgozol ugye?

csak mert a lelki sínylődésre érzelmi téren ez is rájátszhat. kicsit olyan céltalannak tűnsz, aki nem tudja mit akar.

2012. okt. 18. 20:50
 17/24 A kérdező kommentje:
dolgozok, ahogy fennebb is irtam . Miért látszok célatalannak??
2012. okt. 21. 20:31
 18/24 anonim ***** válasza:

egy céltudatos nő nem hezitál ennyit, tudja mit akar, mit miért ad fel, mi milyen kockázattal jár, kevésbé hallgat az érzelmeire, nem azok irányítják.

ha téged az érzelmek vezetnek, én úgy tudom a legtöbb női félrelépés oka, az, hogy otthon hanyagolják. ez amolyan kisstílű dolgoknak hangzott. amiken általában az anyagi függőségben szenvedő nők éreznek.

de tekintve, hogy van munkád, esetleg hivatásod, és érzelmileg sínylődsz és bizonytalan vagy, valahol nekem kicsit olyan, hogy nem tudlak hova tenni, így olyan bizonytalan vagy, hogy én is az leszek :)

a lényeg az én alapelvem kevésbé hallgassunk a szívünkre, inkább az észre. az ész kitalálja az okosságot, hogy a szív hogy legyen boldog. és úgy lesz jó.

2012. okt. 22. 20:15
 19/24 anonim ***** válasza:
*dolognak, amiket
2012. okt. 22. 20:16
 20/24 anonim ***** válasza:
67%

,,A férjemet semmiképp nem hagynám el , Őt is szeretem, csak Ö már nem szerelmes belém.."

Na most mivan? nem szerelmes beléd a férjed? és te se belé? akkor minek vagytok ti együtt?? most tök mindegy, hogy hány év házasság, és az is mindegy, hogy te közben találtál magadnak mást... Én tuti elválnék :/ ha két év után ez van, akkor később még rosszabb lesz. Az új szerelemmel viszont vigyáznék, és nem az ő házassága miatt, hanem az ő gyereke!!! miatt

2012. okt. 22. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!