Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjnél vagyok 2 éve de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok 2 éve de szerelmes lettem egy másik pasiba. Hűséges akarok maradni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem akarok hűtlen lenni a férjemhez ,de szőrnyen nehéz. A másik pasinak van családja- egy 3 éves kisfia is.- nem akarom elrontani az Ö házasságát sem, de nagyon szerelmesek vagyunk egymásba.

A férjemet semmiképp nem hagynám el , Őt is szeretem, csak Ö már nem szerelmes belém..

Tanácstalan vagyok, Kérlek ne toljatok le és ne gyertek olyanokkal hogy ribanc.. stb, mert én nem akartam szerelmes lenni, most se akarok az lenni de nem tudom mit tegyek hogy elmuljon

(Ja,Ö egy uj munkatársam, mindennap látjuk egymást a munkahelyen.)

2012. okt. 8. 19:47
1 2 3
 21/24 sultana ***** válasza:
látom már nem mai a kérdés tehát akkor megkérdezem még mindig tart a kapcsolatod azzal a sráccal?és írtad hogy külföldön laksz.hol?én hasonló cipőben járok.van egy másik és én is 2éve vagyok házas viszont én válni akarok.nem az új miatt hanem mert a férjem sokszor megver és nem akarok így élni.sokszor megígérte nem bánt többet de végül mikor elborul az agya akkor nem tudja magát kontrolálni.nekem 4hónapja van egy másik.csak sajnos ugyan olyan nemzetiségű mint a férjem (pakisztáni)és félő talán ő sem lenne külömb.
2012. dec. 31. 09:42
 22/24 anonim ***** válasza:
mi ha ez csak fellángolás és a férjed emiatt dobnád :/
2013. febr. 20. 00:53
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát a helyzet az hogy a pasi szórakozni akart csak meg akart téged dugni. Nem szerelmes szerintem főleg munkahelyen belül nagy hiba lenne összekavarni vele hogy aztán x ideig még együtt kelljen dolgozni ezek a dolgok előbb utóbb kiderülnek a kollégák is ezen csámcsogjanak lehet munkahelyet is kéne váltanod. Kell ez neked? Nem hiszem, nem ölelkezni csókolozni akart veled a férfi hanem megdugni. Szomorú kemény de ez az igazság. Mindent elmondott az a hozzáállása hogy amikor feleség gyerek nincs otthon menj át hozzá.... Tisztességes ember viselkedik így? NEM! Vagyis megbízhatatlan a tag, mégha össze is jönnétek ki tudja te mikor járnál ugyanígy. Mert más mint te. A te szándékaid tisztességesek, nem akarod megcsalni a férjed de beleszerettél, te előbb elválnál vagy külön élnél és utána kezdenél bele. Ellenben ő? Megalázná a feleségét azzal hogy az otthonukba hívja a szeretőjét a közös kanapéjukra ágyukra... gondolkozz el ezen. Tisztességes ember viselkedik így?

Régi a kérdés nagyon remélem hogy végül elkerülted és nem lett semmi de az is biztos a férjeddel rendezni kell a kapcsolatot így vagy úgy. Egészséges fiatal nő vagy a gyerekek miatt nem élhetsz boldogtalanságban nem áldozhatod fel az egész életed. Próbáld helyrehozni a házasságot beszélj a férjeddel. Ha nem megy akkor érdemes elgondolkozni a váltáson de nem egy ilyen férfival.

2013. febr. 28. 13:07
 24/24 anonim válasza:
45%
tiszta huje vagy
2014. márc. 8. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!