Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni úgy valakibe, hogy csak látod az illetőt nap, mint nap, és néha beszélgettek néhány mondatot? Olvass tovább!
Szerintem bele lehet szeretni valakibe ennyi alapján is, maximum később nagyon gyorsan kiszeretsz belőle, amikor olyan tulajdonságaira derül fény, amik neked nem elfogadhatók. De vannak olyanok, amik csak hónapok után derülnek ki, ekkora már simán lehetünk fülig szerelmesek.
Ráadásul ha valaki nagyon tetszik az elején, akkor hajlamosak vagyunk felaggatni számunkra vonzó tulajdonságokkal és a rózsaszín köd széppé teheti a kevésbé vonzóakat is. Szóval nagyon becsapós lehet, hogy most mosolygós, kedves, közvetlen, hiszen ha esetleg te is bejössz neki, akkor jóhogy így viselkedik.
Én vagyok a nő, házas vagyok, de egy férfi már többször a tudtomra adta, hogy gyönyörű vagyok, hogy teljesen kész van tőlem, pedig semmit sem csinálok, igazából semmi konkrétumot nem mond, csak mindig keresi az alkalmat, hogy összefussunk, ha bemegyek a boltba, tuti, hogy 2perc múlva már ott van, mosolyog, néz, és vesz valami kamu valamit, csak, hogy ne legyen levágós, hogy utánam jött, de hát, nem vagyok hülye. Ez még az elején volt, akkor még nem mondta konkrétan, hogy tetszem neki.
Neki is van kapcsolata, nem élnek együtt, ismerem is a lányt futólag, nagyon aranyos.
Sokszor autózik az utcánkban, hátha találkozunk, és ilyenkor tök zavarban vagyok, mert ugyan jól esik a bókolása, de hárítok minden fajta közeledést, mert szeretem a férjem, és nem akarok a sráctól semmit! A számát is megadta egy cetlin, de eldobtam.
Ha leállunk beszélgetni, mindig valamilyen hülye dologgal szólít meg. :) Nem mondom, tetszik, mint férfi, de szó sem lehet semmiről, bár ezt soha nem is kérte, mondta!
Miért jó neki, ha állandóan a társaságom keresi, bókol, mosolyog rám, és elmondja, hogy gyönyörű vagyok, és atyaúristen? Nem értem, és sokszor már kellemetlen is kicsit, mert nem tudok mit reagálni ezekre, csak elpirulva megköszönöm! :)
Férfiak, fiúk! Mi értelme ennek?? Valami tipp??
Az kéne még csak, hogy a férjem megtudja..
Nem fogok hazudni, tényleg tetszik a pali, és jól is esnek a bókok, kinek nem esne, de SEMMI sem lehet belőle sem most, sem később, mert nagyon szeretem a férjem, jó ember, szépen élünk, van egy kislányunk, nincs az a kaland amiért kockára tenném a házasságom! Túl sok mindent veszítenék el! Próbálom mindig más irányba terelni a beszélgetést, vagy most nem érek rá, sietek, ilyenek.. Mostanság szóba került, hogy elköltözik innen a barátnőjéhez. Az lenne a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!