Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? (többi lent. )

Figyelt kérdés

Megpróbálom rövidre fogni..

Az egész úgy kezdődött, hogy elköltöztünk és átkerültem egy másik iskolába. Elég hamar beilleszkedtem az osztályba.

Megláttam egy nagyon aranyos lányt akibe első látásra szerelmes lettem. Majd melléültem, és hát beszélgettem vele.Elég jól elvoltunk, hülyéskedtünk mindig sokat nevetgéltünk. Felvettem msn-re ahol volt olyan is hétvégén szinte egész nap egymással beszélgetünk. Majd egy napon az iskolában elmondtam neki, hogy tetszik egy lány az osztályból (kíváncsi voltam milyen fejet vág.) Egyből rákérdezett, hogy kicsoda majd vettem egy nagy levegőt és elmondtam mit érzek iránta. Először nem reagált rá (elégé meglepte) majd látszott rajta, hogy zavarban van.

Rá egy olyan pár napra msn-en elmondta hogy ő is belém zúgott. De valamiért néha úgy éreztem, hogy nem érdeklem őt, így nem nyitottam felé (már tudom,nagy hiba volt.)

Majd amikor már akartam nyitni felé, elmondta hogy ő már nem akar tőlem semmit, maradjunk csak barátok.. (teljesen kész voltam.)De azt vettem észre, hogy egyre jobban bújik hozzám, ölelgetett. (kezdtek visszajönni a reményeim.)

A héten elmesélte, hogy most van egy pasi akivel elkezdett kavarni, és már a srác el is hívta hozzájuk.. Teljesen kész vagyok megint, nem tudom mit csináljak. Nagyon szeretem még mindig..:\ Elfelejteni nem tudom, túlépni sem. (hiába próbálok) Mindig ő jár a fejemben.

Ma elmentem futni, és eszembe jutott és a sírógörcs keringetett..

17f

2013. febr. 23. 20:47
 1/10 anonim válasza:
Hát ez zűrös eset. Ha tényleg ennyire kell a lány akkor valahogy le kell köröznöd a másik srácot. Hívd el te is valahova de találj ki valami extra kreatív dolgot(és itt nem a virágra gondolok). Hidd el feléd fog billenni a mérleg ;)
2013. febr. 23. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Erre nem tudok mit mondani.

Volt esélyed,de elb@sztad.

Reménykedj hogy lesz még.

2013. febr. 23. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Sajnálom :/

Hogy egy kis lelket öntsek beléd: még nem biztos, hogy összejön azzal a sráccal. Ha pedig összejönne az idő minden sebet begyógyít:)

2013. febr. 23. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:

"a sírógörcs keringetett.. " - A sírógörcs "kerülgetni" szokta az embert :)

amúgy szerintem ülj le vele beszélni erről. mi ezt így itt nem tudjuk megmondani hogy mit csinálj, vagy hogy csináld. ezt csak vele tudod őszintén megbeszélni! tisztázzátok, hogy ki mit akar!

2013. febr. 23. 20:53
 5/10 anonim válasza:
JAJJ DE CUKIII<3
2013. febr. 23. 21:03
 6/10 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat.Másodszor pedig elhívtam pénteken, hogy nem-e érne rá esetleg hétvégén valamerre elmennénk azt mondta neki a vasárnap lenne jó.

Ma rákérdeztem, azt mondta hogy megbeszéli a szüleivel a dolgot, hogy el-e engedik.. (és már érzem előre, hogy nem lesz belőle semmi.)

2013. febr. 23. 21:04
 7/10 anonim válasza:
pozitívan! minden okkal történik...ha valamiért nem engedik el akkor majd találkoztok legközelebb. Ha meg ő nem akar semmit akkor hagyd a francba jobbat érdemelsz nála:)
2013. febr. 23. 21:08
 8/10 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy "soha sehova" nem engedik el, vagy csak ezt találja ki.. (nekem pl azt mondta az egyik nap hogy meg akar ismerni engem az anyukája.:D)
2013. febr. 23. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:

a másik sráccal meg elengedik?

amúgy meg ne add fel!

2013. febr. 23. 21:31
 10/10 A kérdező kommentje:

Arról a srácról nem tudnak a szülei. Rólam egy csomó mindent mesélt nekik (állítólag)

Nem akarom feladni, csak nekem úgy jön le hogy játszadozik velem..:\

2013. febr. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!