Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falcao kérdése:
Nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nemrég elmondta/bavallotta a barátnőm, hogy szeretné, ha izmosabb legyek, nem feltétlenül akar kockákat, csak egyszerűen izmokat, pedig egyáltalán nem vagyok gyenge, meg egy kis gebe emós ... nem értem .... Tudom, hogy szeret, és ha nem változok se hagyna el, vagy valami, de már nem tetszek magamnak ... már nem hiszem el, amit régen mondott, hogy milyen izmos vagyok és milyen szép ... tudom rinyálásnak hangzik, de lehet egy kicsit hiú, ezt akkor se fogom elfelejteni neki ... 21 éves férfi
Ne vedd fel. Így is, úgy is tetszel neki. Nekem az exem mondta mindig, hogy pár kiló elférne rajtam, mondjuk nő vagyok, de nem csináltam ebből problémát, mert én így érzem jól magam a bőrömben, ahogy vagyok.
2013. febr. 22. 09:42
3/12 anonim válasza:
1. Azért kéri ezt mert a kapcsolat alatt elpuhultál. Ez gyakorta előfordul... Mindkét félnél. A csajok általában elhíznak, a pasik meg... nos ők is vagy elhíznak vagy elpuhulnak. Esetedben is ez lehet a háttérben.
2. Tetszel neki így is, de kíváncsi milyen lennél izmosabban. Vagy szerinte még jobban néznél ki ha még csöpp izomtömeg lenne rajtad.
Mellesleg véleményem erről nincs, a fentiek puszta tények.
2013. febr. 22. 09:43
4/12 A kérdező kommentje:
és arról mi lenne a véleményetek, ha mondja, h csak én tetszek neki, de azért egy másik pasit átküld, amikor kérdem, h mégis mit szeretnél? szerintem ez elég parasztság ....
2013. febr. 22. 09:51
5/12 anonim válasza:
Nem az. Neked tán egyetlen nő tetszik csak a világon? Ugye, hogy nem.
Ő sem vak. És küldött egy képet, hogy milyen izomzatot tudna elképzelni rajtad. De attól még te vagy az esete... Nem értem miért kell ezen ennyit feleslegesen agyalni...
2013. febr. 22. 10:02
6/12 A kérdező kommentje:
látom neked még nem küldtek képet, hogy milyen jó lenne ha így néznél ki ...
2013. febr. 22. 10:08
7/12 anonim válasza:
3/5 ma 09:43
Egyetértek veled, hasonló helyzetben vagyok, cseppet elpuhultam és fel is szedtem jópár kilót, az arcomon nagyon látszik.
De most ennek véget vete, újra edzek :D
Amúgy kérdező:
Az, hogy átküldte egy pali képét, hát na bumm. Nem azt mondta csináltass ilyen fejet, hanem, hogy legyen olyan izmod :D
vélemények nagy többsége, h legalább olyan legyen mint az első ... ha nincs akkor meg sorry, főleg hogy a barátnőm inkábba a másodikhoz hasonlót küldött át :(
2013. febr. 22. 10:20
9/12 anonim válasza:
Én nem kezdenék el gyúrni senki kedvéért sem. Én így érzem jól magam, ahogy vagyok, ha a párom nem tud így elfogadni, akkor nem is érdemli meg, hogy vele legyek.
2013. febr. 22. 10:36
10/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul alig simogat, kényeztet, de elvárásai lennének ... szomorú ez, szerintem ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!