Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falcao kérdése:
Nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nemrég elmondta/bavallotta a barátnőm, hogy szeretné, ha izmosabb legyek, nem feltétlenül akar kockákat, csak egyszerűen izmokat, pedig egyáltalán nem vagyok gyenge, meg egy kis gebe emós ... nem értem .... Tudom, hogy szeret, és ha nem változok se hagyna el, vagy valami, de már nem tetszek magamnak ... már nem hiszem el, amit régen mondott, hogy milyen izmos vagyok és milyen szép ... tudom rinyálásnak hangzik, de lehet egy kicsit hiú, ezt akkor se fogom elfelejteni neki ... 21 éves férfi2013. febr. 22. 09:33
11/12 anonim válasza:
Hehe... De. Küldtek már képet, hogy hogyan kéne kinéznem... XD
S tudod mit csináltam? Realizáltam. Rájöttem, hogy tényleg jobban néznék ki úgy. Elkezdtem edzeni, igaz nem pont úgy nézek ki, de hasonlóan. Azóta elégedett vagyok magammal, és a barátnőm is még inkább elégedett... Rájöttem a problémára (amint írtam is, kissé elpuhultam) ezen változtattam, és megköszöntem a barátnőmnek, hogy felhívta rá a figyelmem és, hogy ilyen finoman közölte velem. Szóval hol a probléma?
12/12 anonim válasza:
Ha állítása szerint szeret, akkor elfogad olyannak, amilyen vagy.
Vajon ő mit szólna, ha azt mondanád neki, hogy neked meg lehetnének nagyobbak a melleid és keményebb a s.gged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!