Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire számít a test? Ennyi választ el egy párkapcsolattól? Szép arcom van de nincs jó alakom, ezért nem tetszem senkinek sem.

Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 02:18
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Egy teleszart búvárruha nekem sem tetszene, mert arról tanúskodik, hogy az illető lusta és csak a hasát szereti tömni.
2016. aug. 2. 02:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ÖSSZKÉP a lényeg!!! (Ebben minden benne van.)

Ashley Graham-nak is szép arca van, de kövér testtel.

Tanácsom: fogyj le, és akkor minden rendben lesz! Egyébként meg ne hisztizz!

És jobb ha az agyadba vésed: Nem minden a külső! A külső + belső alkot egy kerek egészet!

2016. aug. 2. 05:55
 3/10 anonim ***** válasza:

"nincs jó alakom" alatt mit értesz?

am nem biztos, hogy a külsőd az ok...mert ha mondjuk telt, vagy nagyon vékony vagy, még bejöhetsz sokaknak, DE a belsővel simán eltudod riasztani őket is!

23F

2016. aug. 2. 07:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az összkép számít, és ugye a test jóval nagyobb "felület2 mint az arc. Egy csinos vonzó testű nő átlag alatti arccal is jóval kapósabb, egy kövér szép arcú nőnél.
2016. aug. 2. 07:30
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Nem az alakod miatt nem tetszel senkinek sem. Vagy van valami szoftverhibád, amit nem veszel észre, vagy van, akinek tetszel, csak nem veszed észre az illetőt, mert nem elég jóképű.
2016. aug. 2. 07:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz nem jó alak alatt? Szerintem nekem sincs jó alakom, mások szerint viszont kifejezetten szexi vagyok. Szerintem biztos van olyan ember, akinek te is tetszenél. Egy szexi kisugárzás, mosolygós arc, kedves, nyitott jellem sokkal többet ér annál, minthogy valakinek tökéletes teste legyen. Meg kinek mi a tökéletes...
2016. aug. 2. 08:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
En meglehetosen duci vagyok, megis van egy magas, fekete haju, kek szemu, nagyon figyelmes baratom aki szeret :)
2016. aug. 2. 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Érdekes,ugyanakkor rengetegszer olvasok itt olyanokat panaszkodni,akiknek jó testük, de "csúnya" arcuk van,ezért nem kellenek senkinek (?)
2016. aug. 2. 08:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem meg szép az arcom is meg a testem is.. mégse kellek senkinek:-))))
2016. aug. 2. 11:33
 10/10 anonim ***** válasza:
9#: Nekem kellenél, de már nős vagyok...
2016. aug. 2. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!