Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki SENKINEK nem jön be?

Figyelt kérdés

A szokásos a helyzet: csúnya örökszűz srác vagyok. Azazhogy elvileg "tök átlagos" vagyok, csak éppen a tapasztalatok nem ezt mutatják. Betegségből adódó testi hibám nincs. A szó legszorosabb értelmében az összes társkeresőn végigmentem már, legalább 150 levelet küldtem boldognak-boldogtalannak, és ebből volt -nem viccelek- 10 válasz. Ebből 3-4 kimerült abban, hogy nem engem keres. Baráti köröm nincs, illetve hozzám hasonló antiszocokból áll, az kilőve, marad a net. Pontosabban boltban dolgozok, naponta több tucat lány megfordul nálam is, de mindenki kannal az oldalán érkezik, nem vagyok előrébb.

Az egyik kérdésem a fenti. A másik pedig: van bármi tipp, hogy mit tudok kezdeni? 90%, hogy 25. születésnapomra, tehát 2-3 hét múlva befizetem magamat profi segítségért, legalább a testiséget megtapasztaljam, ha már az érzelmeket sosem fogom.

2018. okt. 5. 23:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Amilyen unalmas napom van-volt, tényleg számolgattam, hány pár jön be. Nos, hatan voltak. Nem számítottam rá, hogy ennyire fogok unatkozni, de még azt is összeírtam, milyen párosításban. Három esetben bejött a számításom: három 175+-os vékonyan izmos és egy mackós srác; közülük három mellett csinos, egy mellett kicsit teltebb, de bőven nem dagadt csaj. Tehát mint én, csak nőben. Egyik pár esetében egy agresszív, alacsony, de nagyon izmos cigó volt egy terhes, a kannál pár centivel magasabb magyar lánnyal. Egy pár pedig valami nagyon igénytelen bidám duó volt, utóbbi kettővel nem is foglalkozok. :D

Nem. Továbbra sem látom azt a hatalmas változatosságot. Nyilván nem is reprezentatív a felmérésem, de ha az kell, akkor még egy üres táblázatot is nyomtatok, amit majd töltögetek holnap.

2018. okt. 7. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Nézd már ebben is azért volt eltérés és ez csak hat pár. Mindenképp érdekes ha összeírod és engem érdekelne a végeredmény. Amúgy nem nehéz 175+ ős pasikkal nőt látni mert ők többen vannak. Az érdekes hogy mindhárom izmos is volt de mostanában menő lett a gyúrás :D

Szóval ha mégis megcsinálod ezt a statisztikát (mondjuk egy hét már azért adhatna egy mintát szerintem) örülnék ha értesítenél.

2018. okt. 7. 18:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Rohadtul unom magamat, szóval jobb dolgom nincs. :D Nyilván lemérni senkit nem fogok, de azt csak látom, hogy ki hány centi körül van. Én 173 vagyok, ahhoz tudok szemre mérni. Hogy ki jóképű, azt viszont tényleg nem tudom megmondani, érthető és egyértelmű okokból.
2018. okt. 7. 18:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Lol véletlen rátaláltam erre a kérdésemre. Amúgy ténylegesen vezettem egy listát; az eredmények a pontos számokkal már nincsenek meg, de a konzekvenciát le lehet vonni. Izmos férfi + vékony nő, vékony férfi + vékony nő volt a leggyakoribb elosztás, volt néhány husibb csaj vékony vagy izmos férfivel... és igen, beigazolódott a feltételezésem: az összes túlsúlyos férfi egyedül volt.

Azóta pedig csináltam magamnak egy másik tinderes profilt. Ugyanaz minden, csak elölről kezdtem a nyomkodást. 3 nap alatt 394 lájk (ebből 2 szuperlájk). 0, ismétlem: NULLA pár. Külön tetszik, hogy le sincs szarva a szuperlájk se, abból sem lett még eddig match. Igen, van olyan, hogy valaki senkinek nem tetszik ezek szerint...

2018. dec. 10. 16:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Legújabb fotóm Photofeeleren 3.1 pontot kapott. Értem már, mi a baj. Természetesen a személyiségem, hiszen a belsőm kapta ezt a lesújtó, Quasimodót megszégyenítő pontozást, véletlen sem egy genetikailag ronda szardarab vagyok.

És még arra is gyáva voltam, hogy születésnapomon elmenjek qrvához. Ez inkább a legszégyenteljesebb az egészben.

2019. ápr. 29. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!