Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki SENKINEK nem jön be?

Figyelt kérdés

A szokásos a helyzet: csúnya örökszűz srác vagyok. Azazhogy elvileg "tök átlagos" vagyok, csak éppen a tapasztalatok nem ezt mutatják. Betegségből adódó testi hibám nincs. A szó legszorosabb értelmében az összes társkeresőn végigmentem már, legalább 150 levelet küldtem boldognak-boldogtalannak, és ebből volt -nem viccelek- 10 válasz. Ebből 3-4 kimerült abban, hogy nem engem keres. Baráti köröm nincs, illetve hozzám hasonló antiszocokból áll, az kilőve, marad a net. Pontosabban boltban dolgozok, naponta több tucat lány megfordul nálam is, de mindenki kannal az oldalán érkezik, nem vagyok előrébb.

Az egyik kérdésem a fenti. A másik pedig: van bármi tipp, hogy mit tudok kezdeni? 90%, hogy 25. születésnapomra, tehát 2-3 hét múlva befizetem magamat profi segítségért, legalább a testiséget megtapasztaljam, ha már az érzelmeket sosem fogom.

2018. okt. 5. 23:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%

Ha úgy néz ki mint Quasimodo (tehát deformált) akkor senkinek nem jön be.

Ha csak simán nem jóképű, akkor találhat nőt, ha vannak olyan tulajdonságai, ami bejön a csajoknak (pl. humoros, magabiztos).

Valamit nagyon rosszul csinálsz, sztem szar a stílusod. Nekem a netről több nőm is volt. Próbálkozz máshogy.

De amúgy a netes ismerkedés manapság szar, nem olyan mint rég. Lehet találni nőt, de nehezebb szerintem.

Menj élőben is ismerkedni. Próbálkozz sokat, tanulj a hibáidból.

2018. okt. 6. 00:27
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Létezik ilyen, igen. Olyan nincs, hogy valaki MINDENKINEK tetszik, de olyan igenis lehetséges, hogy valaki senkinek se.
2018. okt. 6. 01:30
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Ha létezik is, valószínűleg csak extrém esetekben, te a leírtak alapján nem tűnsz annak.
2018. okt. 6. 02:47
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
Igen, létezik. Átlag alatti külsejű férfiak senkinek nem kellenek. A saját példámmal is tudom igazolni.
2018. okt. 6. 08:19
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Van ilyen de ez nem jelenti azt,hogy nem lesz párja. Nagyon nem vagyok szép fiú de!!! Badooról azért szoktam törölni magamat,mert 4-5lány nem hagy békén és nem azért mert annak 100nak aki nekem tetszene annak nemtetszek. Kiábrándìtó amikor egy minimálisan sem nőies lány egy 2gyerek 2apától hölgy egy 3 gyerekes anyuka(utóbbi 2 3h-s)űldöz a szerelmével. Kiábrándìtó,hogy csak ezeknél vagyok jó,vagy itt se csak jobb hijja.
2018. okt. 6. 08:52
 6/15 anonim ***** válasza:
53%

Igen van. De általában nem a külső miatt alakul így. Persze a kérdés alapján nekem is beugrott a toronyőr :D de nála azért volt pár hátráltató tényező a külsejében is. Ahogy fentebb írta valaki ha a külsőd átlagos valami mást kell virítani pl humor ambíció stílus magabiztosság stb. Nem árt ha ebből több is van jelen egyszerre bár jellemzően eleve kézen fogva járnak ezek a tulajdonságok.

Ahogy egyre kevésbé szép embereket nézünk értelemszerűen úgy csökken irántuk az érdeklődés de ahhoz hogy senkinek ne kelljél vagy deformáltnak kell lenni (és én ide sorolom a komoly túlsúlyt is) vagy a jellemedben kell olyan hibának lennie ami miatt kiesel az ellenkező nem érdeklődési köréből. Értelemszerűen itt is él hogy minél messzebb vagy a “tökéletestől” annál kevesebb érdeklődő lesz. De mind a külsőben mind a belső terén egyéni ízlés dominál.

Szóval hogy összegezzem van mindkét nemben aki senkinek nem kell de ez a külső adottságok (illetve ezek hiánya) és a jellembeli hiányosságok összeadódásából jön össze. Ahhoz hogy csak az egyik miatt alakuljon így nagyon kirívóan sérültnek kell lenned.

Szerintem egyébként a nőknek magasabbak a belső tulajdonságok terén az elvárásaik illetve inkább úgy fogalmaznék hogy kevesebb nő elnéző a nőiesebb jellemvonásokkal szemben mint a férfiak a férfiasnak számító jellemvonásokkal szemben amikor párt keresnek.

2018. okt. 6. 08:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Létezik ! Pl akkor ha a srác nem a saját kategóriáját szeretné megkapni ! Rengeteg ilyen makacs nagy gyerek van ! Pl nagy túlsúllyal is vékony vagy sportos csajokat szeretné! Így persze hogy 30 évesen is szűzek maradnak , mert nem adja le az elvárásait de ő maga meg lusta edzeni .
2018. okt. 6. 14:06
 8/15 A kérdező kommentje:

@1

Kitaláltam egy olyan levelet társkeresőn, amilyet sosem kaptak még egész biztosan. Humoros, magabiztosságot sugall, nem sablon. Szinte senki nem válaszolt, 4 embert leszámítva. Ők minden lusták - 100 km-re azt mondják, "távolság". Országon belül ezt a szót kimondani is nevetséges, komolyan gondolni meg szégyenteljes. Tinderen van mondjuk heti egy match, de az is minek? Ott még csak az a kifogás sem él, hogy nem tetszek neki, hiszen akkor mi a tökért húz jobbra? Egyszerűen nem értem.

Viszont azt sem értem, miért és főleg hova akarsz küldeni élőben ismerkedni. Emberek közé nem szeretek járni. Nőből is van ilyen nagyon sok, csak ugye logikus, hogy így nem is fogunk találkozni, hiszen ő is otthon van, meg én is. Egyébként rengeteget autózok, vonatozok, meg mint mondtam, számítástechnikai boltban dolgozok, így napi szinten lenne lehetőségem ismerkedni. De nem sikerül, mert alapból nincs kb. senki, aki egyedül jönne be az üzletbe. Ha van, mégis sikerül belefűznie 3 mondaton belül a mondanivalójába, hogy "a párommal..."

@3

Igen, én sem gondolnám magamat extrém undorítónak. Van rajtam 15 kiló plusz (173 centire 85 kiló vagyok), de... ennyi? Ez már az a hatalmas kizáró ok?! És nem, engem sem érdekelne, ha ennyi lenne a teoretikus páromon, csak éppen társkeresőn két csoport van: vékony/sportos/csinos nők, illetve a mázsán felüliek. És a kettő közt semmilyen átmenet nincs, tehát nem is lehet "a saját szintemről" beszélni.

@2, 4

Na igen, már csak arra lennék kíváncsi, miért csak férfiak közt van ilyen. Legalábbis én még nőből nem találkoztam hasonlóval. Persze elképzelhető, hogy betegség miatt valami nagyon nagy baj van a külsejével, esetleg annyira igénytelen vagy extrém kövér, de ha nem áll fenn ezek egyike sem, akkor egy nőnek csak válogatnia kell. Egy férfinak meg a magány jut. Csak, mint mondtam, továbbra sem értem.

@5

Hány éves vagy? Eskü nem érdekelne már az sem, ha gyereke van. Sőt, ilyennek is írtam - kitaláljuk, a válasza mennyiben merült ki? Segítek: 0 karakterben...

@7

Hihi, pontosan. A sikertelenség természetesen frusztrációt szül. Szerencsére vagy nem szerencsére, de túllendültem egy nagyon erős mélyponton, amikor már felkészültem az öngyilkosságra. Mármint tényleg összekészítettem mindent, írtam egy levelet jól eldugva a gépemen, zsebemben egy kézzel írottal. Megvártam egy jó hideg napot, nekiindultam teljesen érzelemmentesen. Aztán jött egy sugallat és meggondoltam magamat. Így belegondolva nagyon nagy kár volt, mert az életem ugyanúgy nem ér egy forintot azóta sem, de legalább nem vagyok depressziós, csak simán életunt és meghasonlott. Ettől függetlenül teljesen fölösleges a belsőről beszélni, amikor a képem alapján eldöntik, hogy bizony itt nem lesz válasz, ha egyszemélyes Showder Klubot lenyomok, ha Stephen Hawkingot megszégyenítő tudományos előadással rukkolok elő, vagy ha a legszebb romantikus szöveget is hallja tőlem, akkor sem.

Én viszont épp hogy azt veszem észre, a nőknek egy kaptafára megy az ízlésük. Legyen minimum vékony, de inkább szálkás a férfi, legyen minél magasabb és legyen borostája... és ennyi, itt ki is merült az egész lista.

@8

Én pl. a "nekem tetsző nők" kategóriájában keresgélek. Felejtsük már el ezeket a skatulyákat, szellemileg ennél undorítóbb dolog nagyon kevés van. És igen, én is ilyen vagyok. Ha már 25 évig magányos voltam, innentől kezdve már végképp nem fogom beérni egy olyannal, aki egyáltalán nem kellene. Ennyi várakozás után bizony olyan kell, aki tényleg érdekel is. Más téma, hogy nekem elég nagy skálán mozog, hogy ki tetszik, onanntól kezdve, hogy nem extrém kövér, nem magasabb nálam, nem full igénytelen és nem dohányzik, külsőre már játszik. Csak hát ez fordítva nincs így...

2018. okt. 6. 15:19
 9/15 anonim ***** válasza:

Most nem azért a két fillérért de (szerintem) társkeresőn nagyjából felesleges küzdeni nekem nincs olyan ismerősöm akinek ment volna. A való élet hozta helyzetekben pedig igen nagyot nyom a latba az első benyomás amiben benne van a külső és a viselkedés a hang a tartás a mozgáskultúra a kommunikációs készség stb. Na én erről a helyzetről beszélek mikor igenis szerepet kap a belső. Persze hogy neten csak a kinézet dönt. Mi más lenne ha nincs más támpont? Még az utcán odamegyek féle helyzetben is az a fő döntő pont de ha olyan helyzetben kerültök össze ahol kommunikálni tudtok (lehetőleg anélkül hogy egyértelműen felakarnád szedni) akkor lehet esélyed. Ezeket a helyzeteket kell megtalálni/megteremteni. Legalábbis ahogy a környezetemben látom ez működőképes "módszer". Az ismerőseim akiknek párja van azok véletlenül akadtak össze utazás során sulis közegben vagy valamilyen koncerten/buliban.

Hogy összefoglaljam amit írtál: Némi túlsúly átlagos kinézet informatikai beállítódás introvertáltság minimális szociális élet életuntság levertség a nőkkel szembeni előítéletek és a "nőknek minden könnyebb nekik sosincs bajuk" felfogás.

Komolyan nem kötözködni akarok csak hogy lásd miről beszélek. Ha holnap találkozunk vajon pozitív képem lesz rólad? Vajon vidám leszel és lesz kedvem veled újra beszélgetni? Vajon ha randizgatunk milyen hamar jön elő az a fajta szemlélet amit itt mutatsz? Milyen hamar derül ki hogy szerinted nekem csak válogatnom kellett és a férfiakat kell mindig mindenért sajnálni? Hogy mivel nő vagyok az én (akár társkeresési akár másmilyen) problémáim nem problémák?

Hogy eredetileg hol siklott ki a vonat csak te tudhatod de jelenleg az alapján amit ide összegyűjtöttél én nem szívesen járnék veled. Az pedig külön nonszensz hogy te is csak azokkal a férfiakkal látsz nőt akik szerinted hozzák az ideált. Az én baráti körömben még az is ritka hogy ugyanannak a lánynak két egyforma külsejű párja legyen nem hogy mindannyiunknak.

2018. okt. 6. 17:23
 10/15 A kérdező kommentje:

@9

Még talán lenne is igazság, amit mondasz, de ahhoz, hogy bármi kiderüljön a jellememből, előbb beszélgetni kellene. Te se jönnél el randira, ha válaszra se méltatnál, igaz? Márpedig nehéz kommunikálni, ha választ már nem kapok. Neten mi az, hogy más lenne a támpont? Az az első levél vagy a bemutatkozás (amit egyébként pont a nők nem szoktak kitölteni) már nem is számít? Sajnos költői volt a kérdésem, tudom... Egyébként életemben egyszer volt randim. Érdekes módon tudtam vicces lenni, tudtam érdekes lenni, úgyhogy nagy eséllyel az menne. Mielőtt jön a kérdés, hogy jött össze az is: a csaj nálam 5-6 centivel magasabb (tehát nőhöz mérten magas), ideje nincs, viszonylag komoly, karrierista, visszafogott, és kicsit kétségbeesettnek tűnt, úgy könyörgött szinte, hogy hívjam el randira. Na, pont ilyen kellene nekem egyébként, de egyszerűen senki nincs annyira kétségbe esve, hogy rám fanyalodjon. Nekem pedig ez az egy lenne az utolsó menedékem.

Azt pedig hidd el nekem, én pont elég párt látok a boltban. Na most ezek közül egyik férfi sem alacsony vagy túlsúlyos, legfeljebb a nagyon putris, nagyon igénytelen párok közt látni ilyet. Ők érdekes mód mind egyedül jönnek, a telefon háttere meg általában vagy egy autó, vagy egy táj, vagy akármi más, de sosem egy nő... Ha nem hiszed el, eskü csinálok erről egy statisztikát valamelyik nap. Nyilván nehéz objektívnek lenni, főleg a jóképűségről fogalmam sincs, de annyit én is látok, ha valaki X centi magas, ha túlsúlyos, ha mondjuk szemüveges, és társai. Lehangoló lesz, de legalább elmondhatom, hogy nekem van igazam, és mint tudjuk: az élet legfontosabb dolga, hogy elmondhasd magadról - megnyertél egy internetes vitát.

U.i.: mondjuk semmi köze az alaptémához, de az informatika sosem érdekelt, a telefonok pedig most is hidegen hagynak. Egész egyszerűen itt a gyári munka van meg a kereskedelem, diploma ide vagy oda. Akkor meg már inkább a kereskedelem, 10 óra munkaidőből 5-6 azzal telik, hogy netezek. Nekem ennél sokkal kockább hobbim van az autizmus határán (de mindenképpen az aspergeren belül).

2018. okt. 6. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!