Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen szemetek a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szemetek a fiatal nők?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, akivel randizgattam, és nagyon édes volt, már az elején nagyon bújt, meg adott alkalmat arra, hogy megfogjam a kezét, csókolózzunk. Szóval elég egyértelműen jelezte, hogy bejövök neki. Gyorsan haladtunk, és eléggé olyan jeleket adott, mintha vagy nagyon ki lenne éhezve, vagy régóta járnánk. Épp, hogy nem feküdtünk le, de csak hajszál híján múlt. Én nem tartom magam ennyire jó pasinak, s kicsit gyanakvó voltam, meg egyébként is szeretem tudni, kivel van dolgom, és miért teszi, amit tesz, ezért finoman kérdezgettem a múltjáról meg a jelenéről. Mondtam ugyan neki, hogy én egy kicsit lassabban szeretem, de ezzel semmi sértőt nem mondtam, egyszerűen meg is akartam közben ismerni, mert úgy érzem értelmesnek, ezért direkt kicsit visszafogtam. Erre pedig, miután beszélgettünk egy kicsit valamiért megsértődött, vagy én nem tudom, de olyan lett, mint egy darab fa, és azóta szóba se áll velem.

Ez amúgy már nem az első ilyen eset, és rettenetesen frusztrál ez. Ugyanis én nem elutasító voltam, és semmi bajom nincs azzal, hogy ő sem akar felesleges köröket futni, egyszerűen ott a helyzet nem olyan volt (nem írom le, miért), viszont ilyenkor azt látom, hogy már az isten se tudja átírni a fejükben, amit gondolnak. Nem értem, hova tűnik el ilyen heves tűz fél óra alatt, miközben semmi kiakasztót nem mondtam. Édes lány, értelmes, csomó közös pontunk volt, pont ilyet szeretnék. És az a legidegesítőbb ebben az egészben, és ezt már máskor is éreztem, hogy nem fogják fel, hogy ha adnának esélyt a dolognak, akkor pontosan az a pasi lennék és azt nyújtanám nekik, amire szükségük van. Én tudom, hogy ugyanazt keressük, ő meg azt hiszi, hogy nem, de nem bírom kiverni a fejéből, hogy csak félreértett. És ilyenkor rohadt szemetek tudnak lenni a nők, mert sosem adnak második esélyt. Miért nem képesek megérteni, hogy a pasinak is lehet szar időszaka vagy más miatt hibázhat, de egyébként csomó minden felfedeznivaló lenne benne, ha esélyt adnának neki?

2018. okt. 1. 14:54
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

40#

Nagyon jól megfogalmaztad. Szuper!

Nem kellene neked a National Geographic-nál dolgozni? Készithetnél filmeket az általad felfedezett új állatfajról a PU(M)A-ról.

2018. okt. 2. 13:27
 42/54 A kérdező kommentje:

"Ha szakemberhez kell menned hogy megállapítsa hogy nem vagy pszichopata akkor ott már tényleg nagy bajok vannak a fejben."

Nagy bajok vannak a fejben? Mert elmentem pszichológushoz, aki megállapította, hogy nem vagyok pszichopata?

Persze, nyilván nem a szakembernek kéne hinnem, hanem neked, a gyk-s megmondóembernek.

"Ettől függetlenül ha nem vagy klinikai eset akkor sem vagy emberek közé való, mert nem ismered azt a szót hogy NEM. Vagy nem tudod elfogani."

Fejtsd ki kérlek. De ne dagályos szólamokban, hanem az egyszerűség kedvéért a konkrét példánál maradva. Emlékeztetlek, hogy ÉN fékeztem le a csajt, mondván, hogy később folytassuk, aki ezen megsértődött. Várom, hogy ebben hogy nyilvánul meg, hogy én nem ismerem a "nem" szó jelentését.

"Olyan a személyiséged hogy nem találsz magadnak normális kapcsolatot csak olyan nőket akik szintén lelki defektesek, akik azt szeretik ha megalázzák őket. Mert az ilyen sem normális."

Hát hogy ezt honnan szűrted le, azt meg végképp nem értem. Szerintem te valami más kérdést olvasol. Itt most ki alázott meg kit?

Én minél több választ írsz, annál jobban látom, hogy qrvára nem értesz :D

"Egy átlagos nő azt szereti ha őszinték hozzá és önzetlenűl, önmagáért szeretik."

Persze, hogyne. Az ezt kimutató csávókat meg elküldik a retekbe. Tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy nem érted, miről beszélek. Ha ilyen egyszerűen működnének a nők, nem létezne az általad mélyen megvetett PUA.

Aki őszinte a nőhöz, és így udvarol, azt a nő unalmas, szánandó, nyálas pasinak tartja, és nem jutalmazza. Aki meg oltogatja meg szivatja, arra benedvesedik.

Az utolsó három kommentet nem értékelem inkább. Felőlem szopkodhatjátok egymás f**zát, de attól még továbbra is csak a "ragadjunk ki egy dühös félmondatot és érezzük magunkat qrvára különbnek"-sportot űző tipikus kretének lesztek. Részletesen leírtam, mi történt, csak pár értékelhető választ kaptam. Amit csináltok, az rólatok kritika, nem rólam. Én nyitott vagyok az értelmes kritikára is.

Most ezt kéne komolyan vennem, hogy az egyik szerint a "gyk lúzere itt születik", a másik meg nekiáll pszichoanalizálni, miközben azt se tudja, mit jelent az, hogy valaki pszichopata? Eláruljam, hogy az jellemzően ki? Aki pua-tanfolyamokat szervez, és arra tanítja a sikertelenül csajozó férfiakat, hogy milyen hamis pózokkal meg dumákkal manipulálhatja addig a nőt, hogy az odaadja magát neki. Na, ez pl. egy pszichopátiás működés. Amit én csinálok, az meg egy mélyről eredő frusztráció, egy kisebbségi komplexusból és rossz tapasztalatból eredő szorongás, és az erre reakcióként adott eltúlzott és dühös általánosítás. Ez kb. meg az ellentéte a pszichopátiának, mert a pszichopata nem érez és nem szorong. Persze ezeket nehezebb leírni meg megérteni, mint azt, hogy "néddmárlúzergykmajom!".

2018. okt. 2. 14:28
 43/54 A kérdező kommentje:

"Értem. Akkor én is gyűlölhetném a férfikat, mert nekem is volt jópár negatív tapasztalatom. Köztük szexuális molesztálás és más egyéb finomság. De valamiért nem általánosítok és nem msra mutogatok."

Ez emberileg óriási teljesítmény. A helyedben valszeg a legtöbben gyűlölnék a férfiakat. Lehet, hogy én is.

De azért halkan megjegyzem, hogy a sikertelen férfiak frusztrációját nem segíti, hogy a nők látványosan és következetesen a tahóságot díjazzák. A másik, ami fontos, hogy egy fiatal férfi nem gondolkodik józanul. Ezalatt azt értem, hogy egy nő férfi nélkül is kiegyensúlyozottabb, jobban megvan egyedül, nem függ annyira a másik nemnél elért sikereitől. Ha pedig valamiért szeretne, hát elég könnyen jut (alkalmi) kapcsolathoz. Egy átlagos (nem csajozógép) férfi nehezen, akinek meg valamilyen külső vagy belső baja van, az meg vért pisál, mire eljut oda. És szarrá tudja frusztrálni, ha elhúzzák előtte a mézesmadzagot, aztán otthagyják...

2018. okt. 2. 14:34
 44/54 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg csak simán töketlen vagy.
2018. okt. 3. 18:47
 45/54 anonim ***** válasza:
67%

"...kérdezgettem a múltjáról..."

"Én tudom, hogy ugyanazt keressük, ő meg azt hiszi, hogy nem..."

Mi közöd a múltjához? Majd magától mondja, ha akarja.

És mi az, hogy "tudod, hogy ugyanazt" keresitek??? És mi az, hogy "ő azt hiszi, hogy nem" tudja??? Te normális vagy, ember? A nő nem egy gyerek, hogy "tudom, hogy jót tesz neki a szuri, de ő meg azt hiszi, hogy nem". Mi a szutykot szedsz te, ember?

2018. okt. 3. 19:02
 46/54 anonim ***** válasza:
mit nem gyerek? 30évesen még úgy viselkedik 90%-uk mint egy 16 éves, jujj de cééép, de jó nekem, 40lájkot kapott a reggelim, stb...
2018. okt. 3. 22:15
 47/54 A kérdező kommentje:

"A nő nem egy gyerek, hogy "tudom, hogy jót tesz neki a szuri, de ő meg azt hiszi, hogy nem". Mi a szutykot szedsz te, ember?"

Tudom, hogy ugyanazt keressük, f**zfej, mert elmondta, és tudom, hogy azért nem bízik bennem, mert félreértette a jelzéseimet. Azt hiszi, elutasítottam, holott csak kissé zavarban voltam a helyzet miatt. Ettől én még ugyanaz a srác vagyok, aki ugyanúgy akarja vele folytatni, mint mikor megismertük egymást. Csak valamiért a fejébe vette gondolom, hogy nekem ő nem kell, vagy a tököm tudja, mit, és így, hogy elzárkózik, képtelenség megmagyarázni neki, hogy nem azt gondolom róla, amit gondol, hogy gondolok róla. Érted már?

2018. okt. 3. 22:21
 48/54 A kérdező kommentje:
Amúgy meg esküszöm, nem tudom, mi történt ezzel a csajjal. Pontosan azt csináltam, amit akart (én kielégítettem őt), utána pedig teljesen megváltozott a viselkedése...
2018. okt. 3. 22:22
 49/54 anonim ***** válasza:
7%
bolond mind1ik, ne akarj megfelelni neki, mert magaddal cseszel ki. csak azt csináld ami magadnak jó, ha nem kell neki, akkor hajtsd el, majd lesz másik. olyan h érzelmes nő ilyen nem létezik, nárcisztikus önimádó, nah olyan igen. élj a mai kornak megfelelően, nézd 1 darab hús nak, izé akarom mondani milyen puttyonynak azt jól van.
2018. okt. 3. 22:49
 50/54 anonim ***** válasza:
92%

"És szarrá tudja frusztrálni, ha elhúzzák előtte a mézesmadzagot, aztán otthagyják..."

Mondod ezt te, aki arról panaszkodik a kérdésben, hogy nem akartad megdugni a csajt és ezért otthagyott....sőt, arról panaszkodsz, hogy ez nem egyedi eset, minden nő ilyen.... WTF?

Nem kicsi önellentmondás!

2018. okt. 4. 06:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!