Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szemetek a fiatal nők?
Volt egy lány, akivel randizgattam, és nagyon édes volt, már az elején nagyon bújt, meg adott alkalmat arra, hogy megfogjam a kezét, csókolózzunk. Szóval elég egyértelműen jelezte, hogy bejövök neki. Gyorsan haladtunk, és eléggé olyan jeleket adott, mintha vagy nagyon ki lenne éhezve, vagy régóta járnánk. Épp, hogy nem feküdtünk le, de csak hajszál híján múlt. Én nem tartom magam ennyire jó pasinak, s kicsit gyanakvó voltam, meg egyébként is szeretem tudni, kivel van dolgom, és miért teszi, amit tesz, ezért finoman kérdezgettem a múltjáról meg a jelenéről. Mondtam ugyan neki, hogy én egy kicsit lassabban szeretem, de ezzel semmi sértőt nem mondtam, egyszerűen meg is akartam közben ismerni, mert úgy érzem értelmesnek, ezért direkt kicsit visszafogtam. Erre pedig, miután beszélgettünk egy kicsit valamiért megsértődött, vagy én nem tudom, de olyan lett, mint egy darab fa, és azóta szóba se áll velem.
Ez amúgy már nem az első ilyen eset, és rettenetesen frusztrál ez. Ugyanis én nem elutasító voltam, és semmi bajom nincs azzal, hogy ő sem akar felesleges köröket futni, egyszerűen ott a helyzet nem olyan volt (nem írom le, miért), viszont ilyenkor azt látom, hogy már az isten se tudja átírni a fejükben, amit gondolnak. Nem értem, hova tűnik el ilyen heves tűz fél óra alatt, miközben semmi kiakasztót nem mondtam. Édes lány, értelmes, csomó közös pontunk volt, pont ilyet szeretnék. És az a legidegesítőbb ebben az egészben, és ezt már máskor is éreztem, hogy nem fogják fel, hogy ha adnának esélyt a dolognak, akkor pontosan az a pasi lennék és azt nyújtanám nekik, amire szükségük van. Én tudom, hogy ugyanazt keressük, ő meg azt hiszi, hogy nem, de nem bírom kiverni a fejéből, hogy csak félreértett. És ilyenkor rohadt szemetek tudnak lenni a nők, mert sosem adnak második esélyt. Miért nem képesek megérteni, hogy a pasinak is lehet szar időszaka vagy más miatt hibázhat, de egyébként csomó minden felfedeznivaló lenne benne, ha esélyt adnának neki?
"Azért már megnéznék egy statisztikát arról, hogy a jó nők vagy a jó pasik a szemetebbek."
Kb ugyanolyan emberek, így ugyanolyan arányban vannak közöttük jó lelkű és nem törődöm, mint kevésbbé dekoratív társaiknál.
"A jó pasik pont azért olyanok amilyenek, mert ti nők nyaljátok ki nekik a s**üket, egyből terpeszállás, térdelés..."
Ahogy a "jó nők" is pont azért olyanok, mert ti férfiak egymást letaposva tolongtok, hogy az estét veled töltse el.
Kérdező, a helyzet az hogy a fiatalabb lányok szorongóbbak mint idősebb nőtársaik. Lehet ez nem látszik rajtuk, de a félelem miatt a könnyebb ellenállás felé mennek. Ami nehezebb vagy elsőre nem passzol attól megijednek. Így inkább hanyagolják. Ez nem azt jelenti hogy valamit rosszul csinálsz, én pl. tisztelem benned azt hogy előbb meg akatod ismerni a másikat, mert ebben a felgyorsult világban a lélek már kevesebb szerephez jut.
De pont ezért ilyesztő is sok embernek, hiszen nem szoktak így bánni az emberrel.
"Ez amúgy már nem az első ilyen eset"
Akkor lehet hogy nem a lányban volt a hiba, hanem te bántottad meg valamivel, amit lehet hogy nem szántál annak, de bunkóságnak hangzott. Ő felépített magában egy álomképet rólad, amit te ügyesen szétvertél a beszólásoddal, egy kezdődő kapcsolatban innen nagyon nehéz visszatérni.
Mert náluk a hatalom. Ne aggódj, lesznek ők még 30 felett is.
A férfiak kb 28-35, a nők 16-25 körül vannak a csúcson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!