Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szemetek a fiatal nők?
Volt egy lány, akivel randizgattam, és nagyon édes volt, már az elején nagyon bújt, meg adott alkalmat arra, hogy megfogjam a kezét, csókolózzunk. Szóval elég egyértelműen jelezte, hogy bejövök neki. Gyorsan haladtunk, és eléggé olyan jeleket adott, mintha vagy nagyon ki lenne éhezve, vagy régóta járnánk. Épp, hogy nem feküdtünk le, de csak hajszál híján múlt. Én nem tartom magam ennyire jó pasinak, s kicsit gyanakvó voltam, meg egyébként is szeretem tudni, kivel van dolgom, és miért teszi, amit tesz, ezért finoman kérdezgettem a múltjáról meg a jelenéről. Mondtam ugyan neki, hogy én egy kicsit lassabban szeretem, de ezzel semmi sértőt nem mondtam, egyszerűen meg is akartam közben ismerni, mert úgy érzem értelmesnek, ezért direkt kicsit visszafogtam. Erre pedig, miután beszélgettünk egy kicsit valamiért megsértődött, vagy én nem tudom, de olyan lett, mint egy darab fa, és azóta szóba se áll velem.
Ez amúgy már nem az első ilyen eset, és rettenetesen frusztrál ez. Ugyanis én nem elutasító voltam, és semmi bajom nincs azzal, hogy ő sem akar felesleges köröket futni, egyszerűen ott a helyzet nem olyan volt (nem írom le, miért), viszont ilyenkor azt látom, hogy már az isten se tudja átírni a fejükben, amit gondolnak. Nem értem, hova tűnik el ilyen heves tűz fél óra alatt, miközben semmi kiakasztót nem mondtam. Édes lány, értelmes, csomó közös pontunk volt, pont ilyet szeretnék. És az a legidegesítőbb ebben az egészben, és ezt már máskor is éreztem, hogy nem fogják fel, hogy ha adnának esélyt a dolognak, akkor pontosan az a pasi lennék és azt nyújtanám nekik, amire szükségük van. Én tudom, hogy ugyanazt keressük, ő meg azt hiszi, hogy nem, de nem bírom kiverni a fejéből, hogy csak félreértett. És ilyenkor rohadt szemetek tudnak lenni a nők, mert sosem adnak második esélyt. Miért nem képesek megérteni, hogy a pasinak is lehet szar időszaka vagy más miatt hibázhat, de egyébként csomó minden felfedeznivaló lenne benne, ha esélyt adnának neki?
Mert monopolhelyzetben vannak a párkapcsolati piacon. És természetesen vissza is élnek vele, "me' mé' ne" alapon. Valószínűleg talált nálad jobbat.
Tudod jól, Qui-Gonn mester mit mondott: mindig van egy nagyobb hal. Rád csak eddig volt szüksége. A pasasnak pedig kötelessége ezt tolerálnia.
20-as: inkább gyanakvásból kérdezgettem. Komolyan nehezen hittem el, hogy nincs átverés a dologban, annyira nem így álltak hozzám eddig a csajok. (A vicc, hogy amúgy neki is önértékelési problémái vannak.) Én tökre benne lennék az összejárásban. Sőt, tulajdonképp pontosan ezt akarom. Egyszerűen kívánom a női testet, elegem van belőle, hogy ennyire nem adta ezt meg nekem az élet 26 éves koromig. Ha most valaki azt mondaná, hogy a következő 5 évben annyit és annyi nővel szexelhetek, amennyit akarok, cserébe csak 10 évet élhetek még, lehet, hogy simán belemennék. Elegem van a száraz tanulásból, előadásokon ülésből, semmire nem jó barátkozásokból. Erre van szükségem. És nem, nem prostival, mert az nem ugyanolyan, hanem pont egy ilyen lánnyal.
És kib**ottul idegesít, hogy nem hagyja, hogy ezt elmagyarázzam neki. A csajok állandóan azt hangoztatják, hogy nekik férfi kell, de hogy a f*;zba váljon valaki férfivé, ha nem adják meg neki az esélyt?
"És kib**ottul idegesít, hogy nem hagyja, hogy ezt elmagyarázzam neki. "
Haver, ez nem párkapcsolat! Te kevered a kettőt! Szexkapcsolatnál nincs duma, csak szex. Örülsz hogy van és kész.
Az a párkapcsolat, ahol "meg kell magyarázni" "meg kell beszélni".
"De azt értsd meg, hogy azt se bírom neki megmagyarázni, hogy a szexkapcsolat is jó!"
Most akkor mi van?
Nem értem végképp de szerintem a kérdezős sem.
Mit akarsz?
Megismerni és utána megdugni.
Ha a lakótársa elmegy azonnal megdugni.
Komoly kapcsolatot.
Szexkapcsolatot.
Mindegy csak lyuk legyen.
Haver! Ha egy nő nekem tetszik és széttárja a lábát akkor semmi az égvilágon nem érdekel, se múlt, se lakótárs, se lelkizés. Akkor tutira maximálisan megkapja tőlem azt amit szeretne. Mindent, maradéktalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!