Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen szemetek a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szemetek a fiatal nők?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, akivel randizgattam, és nagyon édes volt, már az elején nagyon bújt, meg adott alkalmat arra, hogy megfogjam a kezét, csókolózzunk. Szóval elég egyértelműen jelezte, hogy bejövök neki. Gyorsan haladtunk, és eléggé olyan jeleket adott, mintha vagy nagyon ki lenne éhezve, vagy régóta járnánk. Épp, hogy nem feküdtünk le, de csak hajszál híján múlt. Én nem tartom magam ennyire jó pasinak, s kicsit gyanakvó voltam, meg egyébként is szeretem tudni, kivel van dolgom, és miért teszi, amit tesz, ezért finoman kérdezgettem a múltjáról meg a jelenéről. Mondtam ugyan neki, hogy én egy kicsit lassabban szeretem, de ezzel semmi sértőt nem mondtam, egyszerűen meg is akartam közben ismerni, mert úgy érzem értelmesnek, ezért direkt kicsit visszafogtam. Erre pedig, miután beszélgettünk egy kicsit valamiért megsértődött, vagy én nem tudom, de olyan lett, mint egy darab fa, és azóta szóba se áll velem.

Ez amúgy már nem az első ilyen eset, és rettenetesen frusztrál ez. Ugyanis én nem elutasító voltam, és semmi bajom nincs azzal, hogy ő sem akar felesleges köröket futni, egyszerűen ott a helyzet nem olyan volt (nem írom le, miért), viszont ilyenkor azt látom, hogy már az isten se tudja átírni a fejükben, amit gondolnak. Nem értem, hova tűnik el ilyen heves tűz fél óra alatt, miközben semmi kiakasztót nem mondtam. Édes lány, értelmes, csomó közös pontunk volt, pont ilyet szeretnék. És az a legidegesítőbb ebben az egészben, és ezt már máskor is éreztem, hogy nem fogják fel, hogy ha adnának esélyt a dolognak, akkor pontosan az a pasi lennék és azt nyújtanám nekik, amire szükségük van. Én tudom, hogy ugyanazt keressük, ő meg azt hiszi, hogy nem, de nem bírom kiverni a fejéből, hogy csak félreértett. És ilyenkor rohadt szemetek tudnak lenni a nők, mert sosem adnak második esélyt. Miért nem képesek megérteni, hogy a pasinak is lehet szar időszaka vagy más miatt hibázhat, de egyébként csomó minden felfedeznivaló lenne benne, ha esélyt adnának neki?

2018. okt. 1. 14:54
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az az ultragáz, aki százalékok alapján ítél. Leszarom őket, úgyis csak azt pontozzák fel, aki azt mondja, amit hallani akarnak, aki meg a kellemetlen tényeket írja, azt lepontozzák. Nem sokat mond el a válaszok valódi hasznosságáról a pontozás.
2018. okt. 2. 07:57
 32/54 anonim ***** válasza:
77%

"Remélem, párnak a lelkét is tönkretehetem, hogy visszaadjam az életnek mindazt a jót, amit én kaptam..."

Nem szívecském, ez alapján ítéllek meg: egy pszichopata vagy.

Általánosítasz: Miért ilyen szemetek a ami nők - volt egy lány akivel randiztam, és....

Végkövetkeztetés:remélem, párnak a lelkét is tönkretehetem. Gratulálok!!!!

2018. okt. 2. 08:28
 33/54 anonim ***** válasza:
50%
gyakorikerdesek.hu= mindig a kérdező a h*lye, az IQ hiányos, ő ront el mindent. A 80%-os százalékvadász rózsaszínlelkű simulékony mindenhatók megmondták...
2018. okt. 2. 10:02
 34/54 anonim ***** válasza:
80%

Én: "Szerencséje van a csajnak, hogy még időben rájött, hogy milyen is vagy."

Te: "Kifejtenéd?"

Te: "Remélem, párnak a lelkét is tönkretehetem, hogy visszaadjam az életnek mindazt a jót, amit én kaptam..."

Nem kellett nekem kifejteni, megtetted te magad.

Csak azt nem tudom, hogy az ilyenek miért csodálkoznak, hogy nem áll le velük egy nő sem.

2018. okt. 2. 10:39
 35/54 anonim ***** válasza:
39%
Ha a lányommal viselkednél így akkor nagyon hamar az intenzív osztályon találnád magad. Köcsög.
2018. okt. 2. 11:05
 36/54 A kérdező kommentje:

"Ha a lányommal viselkednél így"

Hogy? Nem hagyom hogy szomszéd mellett dugjunk, majd miután megsértődik, kérdést írok ki a gyk-ra? Vagy arra gondolsz, hogy a lányodat meg kéne tisztességesen dugni?

2018. okt. 2. 12:15
 37/54 A kérdező kommentje:

"Nem szívecském, ez alapján ítéllek meg: egy pszichopata vagy."

Szakember szerint nem, úgyhogy ráb*sztál. De ajánlok egy másik hipotézist: te nem ismersz engem eléggé.

2Általánosítasz: Miért ilyen szemetek a ami nők - volt egy lány akivel randiztam, és...."

Nem egy, hanem sok. Úgy általában azt látom eddigi életemben, hogy aki korrekt, nyílt szívű a csajokkal szemben, azt egy közönséges lúzernek titulálják és belerúgnak, amikor tudnak. Ha meg hitegeted, átb*szod és adott esetben kicsit meg is alázod őket, beléd szeretnek. Gratulálok. Biztos velem van a baj?

Tudod, nem így születtem, sőt, még 10 éve se voltam ilyen. Bizonyos tapasztalatok tettek ilyenné.

2018. okt. 2. 12:18
 38/54 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor én is gyűlölhetném a férfikat, mert nekem is volt jópár negatív tapasztalatom. Köztük szexuális molesztálás és más egyéb finomság. De valamiért nem általánosítok és nem másra mutogatok. Ugyanis ez az érett személyiség kulcsa.

A saját szavaiddal te ítélted meg saját magadat. Én csak idéztelek, az elég is volt.

2018. okt. 2. 12:23
 39/54 anonim ***** válasza:

Ha szakemberhez kell menned hogy megállapítsa hogy nem vagy pszichopata akkor ott már tényleg nagy bajok vannak a fejben.

Ettől függetlenül ha nem vagy klinikai eset akkor sem vagy emberek közé való, mert nem ismered azt a szót hogy NEM. Vagy nem tudod elfogani.

Olyan a személyiséged hogy nem találsz magadnak normális kapcsolatot csak olyan nőket akik szintén lelki defektesek, akik azt szeretik ha megalázzák őket. Mert az ilyen sem normális.

Egy átlagos nő azt szereti ha őszinték hozzá és önzetlenűl, önmagáért szeretik.

Te pedig megrekedtél a személyiségfejlődés 6 éves korszakában, ha nem kapsz meg valamit nem küzdeni kezdesz hanem besértődsz és hisztizel mint egy kis pisis. Egy örök lúzer vagy.

2018. okt. 2. 13:06
 40/54 anonim ***** válasza:
85%

Hölgyeim és uraim, a születés csodáját láthatjuk. A szemünk láttára jött világra egy gyk lúzer. Fajtájának tökéletes példánya. Ha most kicsit csöndben maradunk, hallani fogjuk a kicsi sírását. Megfigyelhetjük, hogy a lúzerek közt nagyon erős a csordaszellem és rögtön csapatostul jöttek megvédeni az emberektől a kis jövevényt. Szüksége is van a segítségre, mert még nincs birtokában a túléléshez alapvető információknak, amiket majd késöbb red pill oldalakról és PUA videókból sajátít el.

Milyen gyönyörű is a természet...

2018. okt. 2. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!