Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szemetek a fiatal nők?
Volt egy lány, akivel randizgattam, és nagyon édes volt, már az elején nagyon bújt, meg adott alkalmat arra, hogy megfogjam a kezét, csókolózzunk. Szóval elég egyértelműen jelezte, hogy bejövök neki. Gyorsan haladtunk, és eléggé olyan jeleket adott, mintha vagy nagyon ki lenne éhezve, vagy régóta járnánk. Épp, hogy nem feküdtünk le, de csak hajszál híján múlt. Én nem tartom magam ennyire jó pasinak, s kicsit gyanakvó voltam, meg egyébként is szeretem tudni, kivel van dolgom, és miért teszi, amit tesz, ezért finoman kérdezgettem a múltjáról meg a jelenéről. Mondtam ugyan neki, hogy én egy kicsit lassabban szeretem, de ezzel semmi sértőt nem mondtam, egyszerűen meg is akartam közben ismerni, mert úgy érzem értelmesnek, ezért direkt kicsit visszafogtam. Erre pedig, miután beszélgettünk egy kicsit valamiért megsértődött, vagy én nem tudom, de olyan lett, mint egy darab fa, és azóta szóba se áll velem.
Ez amúgy már nem az első ilyen eset, és rettenetesen frusztrál ez. Ugyanis én nem elutasító voltam, és semmi bajom nincs azzal, hogy ő sem akar felesleges köröket futni, egyszerűen ott a helyzet nem olyan volt (nem írom le, miért), viszont ilyenkor azt látom, hogy már az isten se tudja átírni a fejükben, amit gondolnak. Nem értem, hova tűnik el ilyen heves tűz fél óra alatt, miközben semmi kiakasztót nem mondtam. Édes lány, értelmes, csomó közös pontunk volt, pont ilyet szeretnék. És az a legidegesítőbb ebben az egészben, és ezt már máskor is éreztem, hogy nem fogják fel, hogy ha adnának esélyt a dolognak, akkor pontosan az a pasi lennék és azt nyújtanám nekik, amire szükségük van. Én tudom, hogy ugyanazt keressük, ő meg azt hiszi, hogy nem, de nem bírom kiverni a fejéből, hogy csak félreértett. És ilyenkor rohadt szemetek tudnak lenni a nők, mert sosem adnak második esélyt. Miért nem képesek megérteni, hogy a pasinak is lehet szar időszaka vagy más miatt hibázhat, de egyébként csomó minden felfedeznivaló lenne benne, ha esélyt adnának neki?
"Na most gondolj bele férfiként, hogyan esik, amikor felhúznak és aztán meg semmi nem lesz."
Hát képzeld, pontosan tudom, mert ez VELEM történt. Én ugyanis őt kielégítettem. Ő engem nem. Hagyta, hogy elélveztessem, és utána lett valami nagyonmély baja.
" "Én nem tartom magam ennyire jó pasinak, s kicsit gyanakvó voltam, meg egyébként is szeretem tudni, kivel van dolgom, és miért teszi, amit tesz, ezért finoman kérdezgettem a múltjáról meg a jelenéről." Tehát önbizalomhiányos vagy, és számonkérted a régebbi kapcsolatait (ami azért elég meredek így az elején). Hollófernyiges jól írta, lehet te csak kérdésnek szántad, de ezzel sikerült megbántanod."
Oké, lehet, hogy így van. És én nem hibázhatok egyszer? A pasi sosem hibázhat? Én is kezdő vagyok, tanulom ezt az egészet. Nem voltam soha egy adonisz, gondolhatjátok, hogy nem véletlenül vagyok önbizalomhiányos... kamaszkoromban nem kellettem a kutyának se.
Azt nem értem, hogy ha van a fejében egy téves értelmezés, akkor mi a rákért nem engedi, hogy megbeszéljük, és megértessem vele? Erről szól valójában a kérdésem: hogy miért nincs egy hiba után esély. Mert odáig minden faszán ment, aztán egy este alatt vadmacskából sóbálvánnyá változott, mert állítólag eszébe jutott valami volt barátja (ami erős a gyanúm, hogy kamu, szerintem is az történt, hogy elvettem tőle valamilyen illúziót), én pedig nem gondolnám magamról, hogy nem ugyanaz vagyok, akihez az elején vonzódott. Le tudtam venni a lábáról, erre egy ilyen kis hangyafingnyi f**ság miatt örökre bezárja előttem az ajtót. Ezt hívom g*ciségnek. Én is ugyanazt akarom, mint ő, én is nagyokat akarok kefélni kötöttségek nélkül, de ezt már az isten se tudja megmagyarázni neki. Úgy általában az a tapasztalatom a nőkkel, hogy képtelenség egyenes, őszinte válaszokat kihúzni belőlük, minden elől kitérnek, mint egy kib*szott felfújhatós bábu.
Természetesen mindenki tévedhet. Majd a következő kapcsolatban jobban csinálod. Pl nem pettingelsz vele addig amíg nem érzed magad késznek rá. Előbb valóban meg kell ismerkedni. De itt írsz valamit ami nettó hülyeség:
"nem fogják fel, hogy ha adnának esélyt a dolognak, akkor pontosan az a pasi lennék és azt nyújtanám nekik, amire szükségük van."
Nos, ha ez a lány csak dugni akar te pedig komoly kapcsolatot szeretnél, eleve nem azt nyújtanátok egymásnak amire szükségetek van.
"Én tudom, hogy ugyanazt keressük, ő meg azt hiszi, hogy nem, de nem bírom kiverni a fejéből, hogy csak félreértett."
Nem, egyáltalán nem ugyanazt keresitek. A leírásod szerint ő egy szenvedélyes dugást keresett és egy olyan férfit aki nem vájkál a múltjában már az elején.Mert az egész szitu úgy jön le, hogy szerinted könnyen adta magát és ezért kezdted kérdezgetni.Ez nagyon gáz. Szerintem ne bánkódj miatta, nem illetek össze egyáltalán, és ő erre hamarabb rájött, mint te. Keress olyat aki nem akar veled már az elején szexelni. Mondjuk kevés ilyen lesz, mert nagy a nyomás rajtunk, nőkön és ha sokáig váratjuk a férfiakat hogy megismerjük őket, akkor ők hagynak faképnél. Nehéz dolog ez, a kulcs a jó kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!