Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elrettentő az, hogy fiatal vagyok?
Ha jaguár itt lenne... :D
32/f
Nem mindenkinek imponal, hogy mig ok mar evek ota elstartoltak a karrierjuket, te csak frissen erettsegizett vagy. Lehetsz erett, de en sok 25 evest ismerek, kiknek mar uzletuk van, komoly kapcsolatot keresnek es par even belul gyereket szeretnenek (persze ez csak egy embertipus, sok 25 eves sehol sincs az eletben).
Amugy ez furcsa, en mikor 16 eves voltam, szinten idosebbnek neztem ki es erettebb voltam a koroknal, altalaban a sracok hazudtak magukat fiatalabbnak es nyomultak ram (nem alja emberek, hanem pl orvostanhallgatok), aztan en akadtam ki, mikor utana beismertek, hogy hat ok 6-8 evvel idosebbek nalam.
25 dvesen senki nem akarja lekotni magat... Budapesten. De meg 30 evesen se.
Legegyszerubb,ha azt mondod,h 23 leszel. Ha megmondod az igazsagot,azonnal otthagynak ,igy meg max akkor,ha kiderul. De az se biztos,mert rajon,h hulyeseg lenne.
N
"25 dvesen senki nem akarja lekotni magat... Budapesten. De meg 30 evesen se."
Miert is? A 30 eves baratnoim foceljuk, hogy talaljanak egy ferfit, akivel csaladot alapithatnak vegre (Budapestnel nagyobb varosban lakunk). Nem mintha ez a varostol vagy kortol fuggene, hanem embertipustol. En nem latom ertelmet dugatni magamat 50 ferfival "kalandozas" es "tapasztalas" cimszo alatt, ha egyszer talaltam egy normalis, becsulendo, hozzam passzolo embert, akivel ennel sokkal tobbet meg lehet tapasztalni.
A hazugsagra buzditashoz pedig gratulalok, valakiknek ez nagyon kislany, peldaul ha van huguk, meg lehet nekik lesz utana buntudatuk... mint ahogy az sem fair, hogy idosebb sracok hazudnak a korukrol, az szinten nem, hogy fiatalabbak. Hadd dontse el az ember maganak, mik a korkuszobei.
Ha megkérdeznél 100 tizenévest, 90 azt mondaná, hogy érettebb a koránál...
A 25+-os férfiak nem azért beszélgetnek bárokban fiatal lányokkal, hogy barátkozzanak vagy mert életük párját keresik (nyilván van kivétel, de többségében nem ez a jellemző). Tisztában vannak vele, hogy egy 18 évest (a "lassan 19" ezt jelenti, felesleges kerekítgetni) nehezebb lerázni mondjuk másnap (ha érted), vagy x hét után, mint egy idősebbet, több a hiszti, stb. De ha valami komolyabban gondolkodnak, azt sem egy tinivel képzeli el egy felnőtt férfi, egyszerűen csak más életszakaszban vannak. Gondolom te még tanulsz, éppen az érettségi valamelyik oldalán van (vagy pont előtte, vagy pont utána), ők meg már évek óta dolgoznak és régen túl vannak azokon, amik számodra még csak most következnek.
"Hát mer a 25-ös az még a 30 felé megy, lehet, hogy még nem élte ki magát, "
Ezt itt elírtam, szal a 25-ös megy már a 30 felé, és a 19 éves még nem biztos -véli- hogy kiélte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!