Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elrettentő az, hogy fiatal vagyok?
Figyelt kérdés
Lassan 19 éves vagyok, bármikor elmegyek pl. egy bárba mindig idősebb férfiakkal ismerkedek meg. Nem is nagyon szeretem a saját korosztályomat, a 25+ izgalmasabb, mert sokkal jobban el tudok velük beszélgetni, mert a személyiségem sokkal érettebb, sőt azt is tudom, hogy többnek is nézek ki a koromnál. A lényeg, hogy mindig minden jól megy, beszélgetünk, ismerkedünk, és mikor kiderül a korom, egyszerűen megakad az egész, érzem a meglepettséget, az ijedtséget, amit egyszerűen nem értek, hiszen előtte volt alkalma megismernie, hogy nem egy átlagos 19 éves szintjén viselkedek. Na ilyenkor az egész folyamatnak vége, zavaró tényező lesz, hogy én csak ennyi vagyok. Emiatt elképesztően csalódott vagyok.2018. szept. 29. 10:19
11/14 anonim válasza:
19 évesen (jó esetben) még éppenhogycsak kijöttél a középiskolából, és minden előtted van, amin már egy 25+ éves túl van. Sokan gondolják azt, hogy mivel csak most léptél be a felnőtt életbe, még nem élted ki magad, nem érdemes veled hosszútávra tervezni.
12/14 anonim válasza:
Azért, mert éretlen vagy. No offense, de sajnos az az igazság, hogy a legtöbb 21 alatti lánnyal egy idősebb fiú egyszerűen nem nagyon tud mit kezdeni. Olyanok, mint a fiatal csikók, nem tudják, mit akarnak, az érzelmi világuk olyan, mint az időjárás, a világnézetük pedig általában egyszerű. Talán másképp gondolod, de valójában nem vagy velük egy szinten.
13/14 anonim válasza:
hidd el, egy teljesen átlagos 19 éves szintjén vagy
csak mert felállítod harmincas majmok phaszát, attól még nem leszel érett
14/14 anonim válasza:
azért mert nem mindenki vállalja fel,h beszóljanak neki a korkülönbség miatt.Engem nem zavar,az egy dolog,de sokakat igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!