Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ismerkedes során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ismerkedes során szerintetek vonzó vagy elrettentő, ha egy fiatal nő maximalista?

Figyelt kérdés

2015. nov. 22. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az attól függ, hogy mivel-kivel maximalista.

Mert hát ha magával, akkor akár vonzó is lehet - már persze egy hasonlóan maximalista férfinek.

Node ha kizárólag mással maximalista, ugyanakkor önmagával szemben megengedő, akkor az bizony eléggé taszító.

SzVSz.

2015. nov. 22. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Aki maga is maximalista, annak vonzó. Aki nem ügyel annyira a részletekre, annak fura. Aki egyenesen hanyag, annak elrettentő.
2015. nov. 22. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
elrettento. bekepzelt, azt hiszi o minden tud, parancsolgat, megmondja mire koltsd a penzt, uralkodo.
2015. nov. 22. 20:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Két maximalista közt tud jól működni egy kapcsolat? Ha pl mindkét félnek fontos, hogy precíz munkat adjon ki a kezéből és sokat dolgozik? Vagy ebből konfliktusok "szoktak" kialakulni?
2015. nov. 22. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:

# 4

Az szokott a gond lenni, hogy a maximalista ember a saját elképzelései alapján gondol késznek, helyesen befejezettnek egy dolgot, míg a másik maximalista megint a saját elképzelései alapján. A két elképzelés nem mindig egyezik, ebből igen, lehetnek konfliktusok.

2015. nov. 22. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Számomra vonzó tud lenni, de egyből lerí a szituról, hogy esélyem sem lesz nála...
2015. nov. 22. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi bajom vele ha egy fiatal nő marxista, bár én ezt inkább az 50 fölötti korosztálynál tapasztalom.

De nem elrettentő, sőt, szerintem kifejezetten vonzó, ha valakivel lehet az osztályharcról és a materializmusról is elmélkedni.

2015. nov. 22. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát, én maximalista vagyok, de pont ezért egyáltalán nem dolgozom sokat. Úgy vagyok rengeteg dologgal, hogy inkább neki sem kezdek, mert úgysem lesz jó.

A munkahelyen meg ha van munka, akkor nagyon sokat beleteszek, hogy tökéletes terveket adjak ki a kezemből.

Egyébként még magamon és fateromon kívül nem találkoztam maximalista emberrel, szóval nem tudom, hogy milyen lenne. Ha nem nyúl bele a dolgaimba, akkor akár még jól is kijöhetünk. Nem szeretem amúgy sem az olyan embereket, akik mindenbe szarnak bele.

2015. nov. 22. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
7: Kaccantanom kellett. :D
2015. nov. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!