Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok e egy olyan társat aki 26 éves létére még nem dolgozott?
Diákmunkája volt, meg egyetemekre jár...
Már a harmadikra.
#30-as:
Figyelj, bizonygathatod itt a hülyeségeidet, de teljesen felesleges. Én 26 éves koromban kezdtem el dolgozni, mert előtte egyetemre jártam. Felvettek, 2 éve van normális melóm és dolgozom. Nem értem miért kell az ilyen embert lenézni. Azért mert nem dolgoztam 21 évesen? Vicc a hozzáállásod és eléggé primitív a gondolkodásod.
Nem, mégis mit lehetne kezdeni vele.
27L
Beck and partners :DDDDDDDDD
Látszik mekkora ember lehetsz, hogy személyzeti tanácsadókon keresztül kell állásokra jelentkezned, azt sem tudod, hogy milyen cégekhez :DDD
A 26 éves, 2 diplomás lúzert meg úgy vadássza le a cég linkedinen. :( Szegény, irigyel téged! Majd azért megkérdezem a hr-es ismerőseimet, hogy ez a menőgyerek gyakoriról felvilágosított engem, tényleg úgy mennek a dolgok, ahogy ő mondja? Azok a hr-es ismerőseim, akik szintén 2-3 diplomát csináltak nappalin, pszichológia, hr, közgáz és hasonló szakokon. És mellette csak gyakornokok voltak. De még jó hogy itt ez a szabolcsi srác, és megmondta a tutit!!!
"Mi a fasomnak 3 egyetem? Ha az elsővel sem talál munkát, akkor úgyis életképtelen lesz a 3. után is."
Megjött a másik értelmiségi. Vannak olyan munkakörök, amikhez kell, esetleg az eszedbe jutott-e, hogy érdekli a képzés, az ott megszerezhető tudás, vagy karriert váltana. Mondjuk fizikusból, matematikusból, informatikusból lenne pénzügyes, és csinál egy olyan jellegű msc-t.
Beck and PArtners :D:D
Ezen most jót röhögtem. Játssza itt a nagy menőt a hapsi, közben meg ilyen szaros fejvadász cégek segítségével keres állást. Ha olyan jó munkaerő lennél, akkor ilyen idióta cégek nélkül is találnál állást: felmennél a profession.hu-ra, keresnél egyet és már mennél is interjúra. Ezzel most jól lejárattad magadat:D
Több helyről tudok, ahol az emberek max. 20-30%-ának van csak bsc-je, a többségnek bsc+msc (akár több is), vagy régi osztatlan képzés. Miért fáj valakinek ennyire, hogy más megcsinálja a mestert vagy másoddiplomázik? Irigykedsz, mert neked nem volt rá lehetőséged? :D
Nagy dolog az a +2-3 év az életedből, a következő évtizedeid minőségét befolyásolhatja nagy mértékben.
"Építőmérnök vagyok, napi 10 órákat melózom, de biztos nem vagyok normális, mert otthon élek még. "
Szerintem sem vagy "normális", ilyenkor már belső igényed kellene, hogy legyen a leválás.
"Szerintem sem vagy "normális", ilyenkor már belső igényed kellene, hogy legyen a leválás."
Jelentek okoska, a belső igény megvan, és idővel meglesz a saját lakás. Igaz, hogy 29-30 éves koromra lesz egy saját lakásom, azokkal ellentétben, akik 20 éves korukban cikiség miatt elmentek otthonról, és máig albérletről albérletre járnak.
26 évesen azért él a szülei nyakán, mert az albérlet zsákutca. Az a szomorú, hogy ennyire anyagias világban élünk, hogy akkor érsz valamit, ha van valamid.
Ezért ennyire kiábrándító számomra a kapcsolat. Semmi nem lennék a szemében, nem is érdekeltem volna, ha nem lenne saját lakásom? Viszont ez egy oda-vissza dolog. Ha nincs a csajnak saját lakása (nem albérlet), akkor semmit nem akarok majd tőle. Vagy eljátszom a szegényt, mint Mátyás, hogy kiderüljön mennyire anyagias a pitsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!