Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek kellene egy olyan 28 éves férfi, aki még sosem dolgozott és még az anyja támogatásából él teljes egészében?
Havi 200-220 ezer forint támogatást küld neki az anyja vidékről, így fizeti a pesti albérletét és megélhetését + fizeti az egyetemi tanulmányait minden félévben.
Halmozza az értéktelen diplomákat, amit most végez annak is ugyanúgy semmi értelme mint a másik kettőnek ami már megvan és nem tudott vele elhelyezkedni. Tipikus olyan egyetemek ahol sok a lány, a tananyag csak lityi-lötyi rizsa, mindenki nevetve elvégzi és senki sem bukik meg, könnyebb mint egy középiskola. És ez a helyzet így neki jó, mert csajokkal van körülvéve nap mint nap, nem kell dolgoznia, nem kell tanulnia, mégis elmondhatja, hogy ő már az X-edik diplomáját végzi és ez milyen komoly dolog, komoly ember.
A nőknek kellene egy ilyen pasi? Sok az elvakult nő aki elhiszi neki, hogy ő mennyire nagy ember? Vagy nem tudnák komolyan venni?
Honnan veszed, hogy nekem nincs rendben az életem? -.-
Piacképes diplomám van, bruttó 450 ezer forint kezdő fizetéssel. Ez a kérdés nem irigység, csak elméleti kérdés, hogy egy ilyen pasi kellene-e a csajoknak amilyet fent leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!