Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek kellene egy olyan 28 éves férfi, aki még sosem
dolgozott és még az anyja támogatásából él teljes
egészében?
Figyelt kérdés
Havi 200-220 ezer forint támogatást küld neki az anyja vidékről, így fizeti a pesti albérletét és megélhetését + fizeti az egyetemi tanulmányait minden félévben.
Halmozza az értéktelen diplomákat, amit most végez annak is ugyanúgy semmi értelme mint a másik kettőnek ami már megvan és nem tudott vele elhelyezkedni. Tipikus olyan egyetemek ahol sok a lány, a tananyag csak lityi-lötyi rizsa, mindenki nevetve elvégzi és senki sem bukik meg, könnyebb mint egy középiskola. És ez a helyzet így neki jó, mert csajokkal van körülvéve nap mint nap, nem kell dolgoznia, nem kell tanulnia, mégis elmondhatja, hogy ő már az X-edik diplomáját végzi és ez milyen komoly dolog, komoly ember.
A nőknek kellene egy ilyen pasi? Sok az elvakult nő aki elhiszi neki, hogy ő mennyire nagy ember? Vagy nem tudnák komolyan venni?
Én emiatt nem ítélkezem. Több ismerőm is van, aki 2.-3. nekifutásra találta meg azt a szakot amibe beleszeretett sokan 30 éves korukra és most boldogok. Szóval nálam ez nem akadály. Én azt sem ítélem el, ha a szülők besegítenek ha tudnak. Nekem is végig kísérték az alap és mesterképzésemet, szóval nálam nem gond.
A személyiség a döntő elem itt, amitől persze mi nem tudunk semmit. (te meg csak a negatívumokat sorolod fel)
Engem is érdekelne milyen szak. Csak azért mert végeztek ismerőseim elméletileg "semmire nem jó" szakokon, mint szabad bölcsészet kommunikációs szociális munkás és most mégis dolgoznak és boldogok ezzel.
2017. máj. 26. 16:04
12/25 A kérdező kommentje:
Még a bölcsész és kommunikációs szakoknál is sokkal aljább és könnyebb. Ennyi nem elég? Ez azt hiszem mindent elárul.. Tehát nehogy ilyen jogi karra gondoljatok, tudom, hogy az is piacképtelen meg túltelített manapság, de annál sokkal komolytalanabbat képzeljetek el.
2017. máj. 26. 16:07
13/25 anonim válasza:
Most már nagyon kíváncsivá tettél :D Írd már le, hogy szerinted mi van a szabadbölcsész alatt szerinted :) Mert az eddigiek alapján nekem nem unszimpatikus a pasi.
2017. máj. 26. 16:11
14/25 A kérdező kommentje:
Az egyetem amire jár annak is csak azért van híre mert Budapesten van, de semmi értékes, piacképes tudást nem ad. Arra jó a szak, hogy kapja a fejpénzt az intézmény az államtól a hallgatók után.
15/25 anonim válasza:
Bocs, a média és kommunikáció szaknál komolytalanabbat nem tudok elképzelni, szabad a gazda.
16/25 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb leírni, mint hogy 20 kommentbe leírod azt, h milyen szar és mindenki tudja miről van szó etc.? ennyi idő alatt leírhattad volna.
2017. máj. 26. 16:13
17/25 anonim válasza:
Írd le a szak nevét kérdező!
2017. máj. 26. 16:15
18/25 A kérdező kommentje:
Azért aljább a bölcsésznél is, mert egy bölcsész ha mást nem elmehet valami tanárnak. Szóval egy magyar szakos bölcsész az elmehet egy középiskolába magyar tanárnak, egy töri szakos bölcsész elmehet töri tanárnak, ami több mint a semmi. Egy nyelvszakos bölcsész az meg még jobb. De ez a szak meg konkrétan SEMMIRE sem jó.
2017. máj. 26. 16:19
19/25 anonim válasza:
Nagyon el vagy tévedve. Csak az mehet el középsikolai tanárnak, aki jelentkezett osztatlan tanárképzésre, ami 5 éves és 2 szakja van, tehát töri és magyar pl. Ha töri szakra jár, akkor nem mehet el tanítani, még általános iskolába se, max. óraadó lehet, de az meg nem kell senkinek. Neked közöd sincs az egyetemekhez, de persze, piacképes diplomád van és 400ezret keresel, ha kamuzol legalább vmi hiteleset kamuzzál nyafka
2017. máj. 26. 16:25
20/25 anonim válasza:
Nem. Párom 28 éves volt, amikor megismertem, anyjával lakott, de dolgozott és haza is adott. Nekem az a minimum, hogy vki 25 éves kora után dolgozik és pénzt keres.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!