Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki nekem azt, hogy "éljem ki magamat? "
"Nem próbálkozom a lányoknál mert minek tegyem, semmi értelmét sem látom."
Az értelme az lenne, lennének szociális érzékeid, így jobb eséllyel boldogulnál az életben.
"Akkor így jártam". [a kérdező válasza ez lesz]
majd pár hónap/év múlva, kíváncsi leszek a véleményedre. milyen érzés így járni...
Amúgy egyszer megérthetnéd az én álláspontomat is,hogy miért is kerülöm a nőket. Ha hozzám szólnak elszégyellem magamat, remeg a kezem mint egy alkoholistának aki még aznap nem ivott, dadogok és egy normális mondatot nem tudok kimondani úgy, hogy ne kellene elölről kezdenem. Akkor megérthetnéd azt, hogy miért maradok távol tőlük.
Nem kaptam kollégiumot, nem tudok vele mit kezdeni.
Balázska, neked saját magaddal van a bajod. Nem azt szégyelled, hogy hozzá szólsz egy nőhöz vagy ő hozzád. Neked magaddal van bajod, hogy ilyen vagy.
ez szerinted normális? egészséges, hogy nem vagy képes kommunikálni?
Ez a te hibád, csak is a tiéd, hogy nem vagy képes magadat fejleszteni. helyette elmenekülsz minden elől. gyáva alak vagy. anonim módon csak itt mered hajtogatni a hülyébbnél hülyébb kérdéseid, meg idiótaságaid. amíg nem vagy képes magadért tenni, meg érdemled a szenvedést. meg ezt az életminőséget.
"Nem kaptam kollégiumot, nem tudok vele mit kezdeni."
Miért ne lehetne mit kezdeni? millió féle megoldást találhattál volna, vagy feltenni ide egy kérdést, ha te ennyire se vagy képes...
De nyilván egyszerűbb lesz hétfőn sorban állni a segélyért, meg bejelenteni, hogy munkanélküli vagy.
Amúgy erre mondják: "edd meg, amit főztél magadnak"
Nem adom fel olyan könnyen, hogy nem kaptam kollégiumot. Akkor választok más lehetőséget.
Igen magammal is bajom van. Ezért kerülök mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!