Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki nekem azt, hogy "éljem ki magamat? "
Figyelt kérdés
20 évesen nem járok el bulizni, nem iszom alkoholt és nem is dohányzom. Párkapcsolatom nem volt amit nem is bánok. Nem vagyok bulizós típus de nem is járok el otthonról sehova sem. Egyre jobban idegesít, hogy mindenki a környezetemben állandóan az ismerkedést a lányokkal, bulizást stb.. mondja nekem és úgy érzem én vagyok a hülyének beállítva.2018. szept. 8. 13:46
1/47 anonim válasza:
Keress más barátokat! Ha azokat akikkel vagy zavarja, hogy így gondolkodsz nincs értelme a társaságukban lenni
2/47 anonim válasza:
Nem kell bulizni, inni, dohányozni, ismerkedni. Elég ha szerzel néhány szexpartnert.
3/47 A kérdező kommentje:
Nem nekem találták ki.
2018. szept. 8. 13:54
4/47 AchromaticSmarties válasza:
A környezeted nem képes felfogni, hogy nem mindenkinek ugyanaz okoz örömet.
5/47 A kérdező kommentje:
És egyben elég zavaró is.
2018. szept. 8. 14:03
6/47 anonim válasza:
Majd 40 évesen rájössz, miért mondták.
7/47 anonim válasza:
Ez teljesen igaz rám is😅
Még a kor is stimmel
Bár én szoktam eljárni itthonról, de főleg edzeni
Engem is gyakran "csesztettek"( igazából jót akartak) ezzel hogy miért nem járok bulizni, miért nincs már barátnőm stb
Nem értették meg hogy én egyszerüen nem akarok buliba menni és a csajozással is ráérek még és nem állok le minden hülye p*csával
Amikor ezeket mondták, egyszerüen csak nem válaszoltam és megvontam a vállam
Idővel abbahagyták szerencsére :D
8/47 anonim válasza:
És képzeld csak, én így is elégedett vagyok az életemmel :)
9/47 anonim válasza:
A Te/ti korotokban én is azt hittem, hogy elégedett vagyok, és az is voltam. Majd 40 éves korom után jöttem rá, hogy "nekik" volt igazuk....
10/47 A kérdező kommentje:
Konkrétan mire jöttél rá?
2018. szept. 8. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!