Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy lanyba nagyon jol érzem vele magamat minden jo jol meg vagyunk. A szuleim nem hozam valonak tartjak a haverjaim pedig ribancnak tartják es mindenki mas is ami fáj nekem. Mit tegyek?
Na a haverek menjenek a francba tudod!!
en nagyonis huseges vagyok a baratomhoz, 2 eve jarunk, de egy evig nem epp ribancnak, de egy kihasznalo nonek tartott,rendeztem magam, jol oltozok,de a haverok szerint ribanc voltam. Igen ribanc voltam nekik mert nem fekudtem le veluk!S a baratom legjobb baratai voltak.
s na..a ferfi ego.
Nem veszitesz semmit, ha tenyleg tetszik h leallj vele, mert elsosorban te magad ratudsz jonni ha tenyleg ribi, masodsorban meg lehet meg ha az is volt, ki mondja h nem fog beled szeretni igazan? Soha nem lehet tudni.
De az en sok sok tapasztalataim szerint ne higyj a havereknek, meg masok velemenyenek hanem tedd amit te jonak latsz.
Ne érdekeljen a véleményük. Nekem egy évbe telt, hogy a barátnőmet lenyomjam a szüleim torkán (főleg anyámén), amíg rá nem jöttek, hogy makacsabb vagyok annál, hogy bele tudjanak szólni a dolgaimba.
(Bár valóban lehet, hogy egy kicsit utána kéne nézni a múltjának, hátha a pletykáknak azért van valóságalapjuk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!