Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja mindenki nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki nekem azt, hogy "éljem ki magamat? "

Figyelt kérdés
20 évesen nem járok el bulizni, nem iszom alkoholt és nem is dohányzom. Párkapcsolatom nem volt amit nem is bánok. Nem vagyok bulizós típus de nem is járok el otthonról sehova sem. Egyre jobban idegesít, hogy mindenki a környezetemben állandóan az ismerkedést a lányokkal, bulizást stb.. mondja nekem és úgy érzem én vagyok a hülyének beállítva.

2018. szept. 8. 13:46
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Nem akarok a lányoktól semmit sem.
2018. szept. 8. 15:19
 22/47 anonim ***** válasza:
74%
De ha egy buliban sem voltál, honnan tudod, hogy nem neked való? Nem is tudod, milyen egy disco, milyen egy rockkoncert, fogalmad sincs róla, milyen érzés, sok rokonlélekkel találkozni. Ugyanez vonatkozik minden más kikapcsolódásra. Ki se próbáltad, csak előre eldöntöd (előítéletek alapján), hogy az nem tetszik neked. Te nem élsz, te vegetálsz. És ez teljesen jogosan aggasztja a környezetedet. Annyira be vagy zárkózva, annyira nem érdekel semmi, hogy felmerül a súlyos depresszió gyanúja. Ez az "élet", amit te csinálsz, fizikai ès szellemi leépüléshez fog vezetni. A párkapcsolat teljes elutasítása sem éppen egészséges lélekre vall. Teljesen jogosan aggódik érted a környezeted. Hogy áll a karriered? A munkádban legalább sikeres vagy?
2018. szept. 8. 16:05
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

De mi az, hogy egyedül nem jó? Neked nem ó egyedül. Nem kap agyfaszt mindenki, ha nincs emberek között.

Én sem voltam bulizni soha, és tudom, hogy utálnám, mert utálom a diszkó "zenét", utálom a diszkóba járó embereket, utálom a tömeget, a piát.

Nem kell mindent kipróbálni, hogy tudd, hogy nem neked való.

2018. szept. 8. 16:22
 24/47 peca1000 ***** válasza:
90%

Én jártam bulizni fiatalon, úgy, hogy soha nem ittam, dohányoztam.

A legjobbak a házibulik voltak.

A szórakozóhelyeket utáltam, de ott is voltam pár helyen a haveri körrel.

Koncertekre is, moziba is jártam.

Az élmények miatt megért

2018. szept. 8. 16:35
 25/47 anonim ***** válasza:
De nem csak a diszkó a buli. Vannak koncertek sok féle stílusban, vannak házibulik, vannak kocsmák, vannak táncházak, kiállítások megnyitói. Elég szűklátókörű dolog a bulizást a diszkóra korlátozni. Ezzel együtt nem az a baj, ha valaki nem szeret bulizni, vagy szívesen van egyedül, hanem az, hogy SEHOVÁ sem jár el.
2018. szept. 8. 16:38
 26/47 peca1000 ***** válasza:
81%

Ja és persze csajozni is próbáltam.

Akkoriban nem volt ám a fiatalság elkényeztetve netes társkereső oldalakkal, még net sem nagyon volt.

Vért izzadtam, mire nőm lett, de megèrte.

Ha nem szerzel így élményeket, tapasztaltokat, akkor magányos vénemberként fogsz meghalni.

Úgyhogy menjél fel a netre és szépen csajozzál be, járj el helyekre stb.

2018. szept. 8. 16:40
 27/47 A kérdező kommentje:
Személyesen és interneten keresztül sem beszélgettem lányokkal sohasem.
2018. szept. 8. 16:42
 28/47 anonim ***** válasza:
58%
Najó, ez tuti kamu. Ennyire nem lehet valaki életképtelen. Ilyen nincs a Földön.
2018. szept. 8. 16:49
 29/47 A kérdező kommentje:
Nem hazudtam. Miért tenném?
2018. szept. 8. 16:50
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindez igaz, amit irsz magadrol,akkor neked egyetlen helyre kene csak jarnod,egy jo pszichologushoz.
2018. szept. 8. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!