Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja mindenki nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki nekem azt, hogy "éljem ki magamat? "

Figyelt kérdés
20 évesen nem járok el bulizni, nem iszom alkoholt és nem is dohányzom. Párkapcsolatom nem volt amit nem is bánok. Nem vagyok bulizós típus de nem is járok el otthonról sehova sem. Egyre jobban idegesít, hogy mindenki a környezetemben állandóan az ismerkedést a lányokkal, bulizást stb.. mondja nekem és úgy érzem én vagyok a hülyének beállítva.

2018. szept. 8. 13:46
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

A kedves kérdező a gyk "Balázskája".

Lásd pl.: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Időnként felbukkan, állandó jelenség.

2018. szept. 8. 20:10
 32/47 A kérdező kommentje:

Minden igaz amit leírtam.

Igen Balázs vagyok. És ez az én kérdésem nem tagadom.

2018. szept. 8. 20:36
 33/47 anonim ***** válasza:
Ja, persze... Nem beszélgettél lányokkal. Hazug vagy...
2018. szept. 8. 20:40
 34/47 A kérdező kommentje:
Jajj azt a júniusi dolgot felejtsük már el. Inkább meg sem történt volna. Pedig már kezdtem elfelejteni...
2018. szept. 8. 20:44
 35/47 anonim ***** válasza:

"Ezzel együtt nem az a baj, ha valaki nem szeret bulizni, vagy szívesen van egyedül, hanem az, hogy SEHOVÁ sem jár el."

Kérdezőtől függetlenül, miért baj? Nem járok el sehova, és ezt boldogan teszem. Ha el kell menni valahova, alig várom, hogy hazaérjek. Eddig még nem éreztem ezt bajnak.

2018. szept. 8. 20:49
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak, hogy ennyire magányos vagy :( Itt tudsz csak kommunikálni, borzalmas lehet. Tényleg be kellene látnod, hogy pszihológusra van szükséged.
2018. szept. 8. 20:53
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a te kérdésed, amit belinkeltek, szerintem inkább arról van szó, hogy annyire félsz csalódni, hogy inkább nem is próbálkozol, sot bele se gondolsz abba milyen lenne megpróbálni (így tuti nem ér csalódás). Hidd el ez lehet nem úgy tűnik de fiúnak-lánynak ugyanolyan ijesztő, főként az elindulás. Én emlékszem mennyit szerencsétlenkedtünk a barátnőimmel, hogy éreztem magamat, amikor bevallottam egy fiúnak, hogy tetszik, és ő nem reagált erre semmit, csak nevetett. Vagy amikor láttam, hogy a barátnőimet elragadják a srácok, én meg ottmaradtam egyedül a táncparketten.

Sok barátnőm hozzám hasonlóan későn vesztette el szüzességét (jóval 20 felett), ez is frusztrált minket. Nem kell feltétlenül buliba menni, vagy erőltetni a lányokkal való találkozást. De érdemes nyitottnak maradni. Én máig sajnálom azokat a fiúkat, akikkel azért nem jött össze, mert folyamatosan lebecsülték magukat.

2018. szept. 8. 21:47
 38/47 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar.
2018. szept. 8. 21:59
 39/47 A kérdező kommentje:
Nem próbálkozom a lányoknál mert minek tegyem, semmi értelmét sem látom.
2018. szept. 8. 22:33
 40/47 anonim ***** válasza:

Balázs, Balázs... Mikor látod be, hogy az egész gondolkodásmódod hibás? Mentálisan gyenge vagy, és nem egészséges.

Másik kérdésednél írtad, nincs kolesz, nem mész egyetemre. A szakmát nem tudtad befejezni. Érettségivel éhbérért talán fognak alkalmazni vagy se.

De egy ilyen antiszoc életképtelen embert, mint Te, vajon hol látnak szívesen a munkatársak ?

Felvenni nehéz fizikai munkára biztos felvesznek valószínű feketén, de az ilyen építkezéseken és társain a magadfajtákat fogják az igazi melósok (iq bőven átlag alatt, barnásabb bőr) megtalálni, és halálra csicskáztatnak.

Mostantól a TB-t se fizeti állambácsi, kórházba se fognak ellátni, se a háziorvos.

Családnak se adókedvezmény, se családi pótlék. Nincs diákjegy, bérlet.

Mégis mihez fogsz így kezdeni?

mivel nincsenek szociális érzékeid, az eq-d nagyon gyenge, egy HR-s át fog gázolni a lelkecskéden. Hogy mennél el így egy állásinterjúra? Nyilván egy komoly nő fog felvételi elbeszélgetést tartani. Fel se mersz szerintem egy ismeretlen számot hívni, és hogy győznél meg bárkit, nélkülözhetetlen munkaerő vagy?

Az egész nőgyűlöleted, és gondolkodásmódod majd meglátod hová vezet.

2018. szept. 8. 22:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!