Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki nekem azt, hogy "éljem ki magamat? "
Én is ezt mondom. (#6 vagyok)
Én is így voltam, Kérdező, és kiválóan éreztem magam a bőrömben. Most 33 vagyok, és mái napig így élek - utálok mái napig bulizni, nem iszok alkoholt se, és messze kerüljük egymást a nőkkel. És a világ minden kincséért se cserélnék valami extrovertált nagypofájú dendivel, akinek az élet csak habzsidőzsit és dugást jelent.
Szóval a sok vészmadárkodó "majd 40 évesen jól ráfázol muhahahahahaha" Kasszandrának a legkevésbé sincs igaza.
Egyetlen egy buliban sem voltam.
A sport engem érdekel de egyedül végzem.
Akármilyen sportot űzöl, nem jó egyedül
Én évek óta futok, azalatt szereztem sok ismerőst és barátot is, edzek testre is már egy éve és onnan is szereztem új kapcsolatokat :)
És én ezt egy kis községben végzem
Ha nagyobb városban élnék, akkor legalább 5x annyi ismerőst/havert/barátot szereztem volna már :)
Edzés alatt néhány ismerőst úgy szereztem, hogy csak random hozzászóltam ahhoz aki éppen ott volt, kérdeztem tőle valamit mint pl hogy megy e neked már XY gyakorlat vagy ha ő csinált valami komolyabbat, rákérdeztem miket érdemes csinálni hogy nekem is menjen stb
És ezek után már ment a beszélgetés tovább és így amikor találkozunk, általában beszélgetünk edzés közben
Sokkal jobb mint egyedül :)
30 vagyok és még nem volt csajom,
én sem jártam soha bulizni, csak egy éve kezdtem, és nagyon bánom hogy nem tettem előbb, :))
Bánni fogod te is, hogy nem tetted előbb. Bár én inkább a csajokért teszem. :)) Szerintem sokkal könnyebb 20 évesen mint 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!