Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja mindenki nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki nekem azt, hogy "éljem ki magamat? "

Figyelt kérdés
20 évesen nem járok el bulizni, nem iszom alkoholt és nem is dohányzom. Párkapcsolatom nem volt amit nem is bánok. Nem vagyok bulizós típus de nem is járok el otthonról sehova sem. Egyre jobban idegesít, hogy mindenki a környezetemben állandóan az ismerkedést a lányokkal, bulizást stb.. mondja nekem és úgy érzem én vagyok a hülyének beállítva.

2018. szept. 8. 13:46
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, hogy most jól érzed magad a szobádban kuksolva, de az is lehet, hogy 20 év múlva már unni fogod kicsit. De akkor már sokkal nehezebb lesz "élni".
2018. szept. 8. 14:32
 12/47 anonim ***** válasza:

Én is ezt mondom. (#6 vagyok)

2018. szept. 8. 14:33
 13/47 anonim ***** válasza:
88%
Nem az a baj, hogy nem jársz bulizni, hanem az, hogy SEHOVÁ sem jársz el. Ez azért problémás, mert semmi nem érdekel téged. Oké, a bulizás nem a te világod. (Amúgy hány buliban voltál, mire erre rájöttél?) De mi a bajod a színházzal, mozival, múzeummal, kézműveskedéssel,zenéléssel, sportolással, tudományos előadásokkal? Ilyen helyekre sem jársz? Miről lehet veled beszélgetni, ha nincsenek élményeid?
2018. szept. 8. 14:36
 14/47 anonim ***** válasza:
42%

Én is így voltam, Kérdező, és kiválóan éreztem magam a bőrömben. Most 33 vagyok, és mái napig így élek - utálok mái napig bulizni, nem iszok alkoholt se, és messze kerüljük egymást a nőkkel. És a világ minden kincséért se cserélnék valami extrovertált nagypofájú dendivel, akinek az élet csak habzsidőzsit és dugást jelent.

Szóval a sok vészmadárkodó "majd 40 évesen jól ráfázol muhahahahahaha" Kasszandrának a legkevésbé sincs igaza.

2018. szept. 8. 14:38
 15/47 A kérdező kommentje:

Egyetlen egy buliban sem voltam.

A sport engem érdekel de egyedül végzem.

2018. szept. 8. 14:41
 16/47 anonim ***** válasza:
34%

Akármilyen sportot űzöl, nem jó egyedül

Én évek óta futok, azalatt szereztem sok ismerőst és barátot is, edzek testre is már egy éve és onnan is szereztem új kapcsolatokat :)

És én ezt egy kis községben végzem

Ha nagyobb városban élnék, akkor legalább 5x annyi ismerőst/havert/barátot szereztem volna már :)

2018. szept. 8. 14:48
 17/47 anonim ***** válasza:

Edzés alatt néhány ismerőst úgy szereztem, hogy csak random hozzászóltam ahhoz aki éppen ott volt, kérdeztem tőle valamit mint pl hogy megy e neked már XY gyakorlat vagy ha ő csinált valami komolyabbat, rákérdeztem miket érdemes csinálni hogy nekem is menjen stb

És ezek után már ment a beszélgetés tovább és így amikor találkozunk, általában beszélgetünk edzés közben

Sokkal jobb mint egyedül :)

2018. szept. 8. 14:52
 18/47 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező,azért egyszer-kétszer kimehetnél valami rendezvényre. Nem kell se inni,se cigizni,de legalább nem ülsz otthon. Sokat számít egy kis környezetváltozás,még az is lehet hogy megismersz egy lányt.
2018. szept. 8. 14:53
 19/47 A kérdező kommentje:
Lánnyal nem tervezem az ismerkedést. Programokra pedig egyáltalán nem járok.
2018. szept. 8. 14:57
 20/47 anonim ***** válasza:
51%

30 vagyok és még nem volt csajom,

én sem jártam soha bulizni, csak egy éve kezdtem, és nagyon bánom hogy nem tettem előbb, :))

Bánni fogod te is, hogy nem tetted előbb. Bár én inkább a csajokért teszem. :)) Szerintem sokkal könnyebb 20 évesen mint 30.

2018. szept. 8. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!