Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mi volt a legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi volt a legdurvább kihasználás, hülyítés amit átéltetek?

Figyelt kérdés
Hogyan tettétek túl magatokat a dolgon?
2018. szept. 4. 20:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
A hozzád hasonló omegák se jobbak, csak titeket jobban kerülnek a nők, kevesebbet tudtok megbántani.
2018. szept. 4. 23:08
 12/25 anonim ***** válasza:
8%
A magunkfajta beérné egy nővel is, meg nem játszana olyanok érzéseivel, aki nem tetszik neki, persze az alfák között se mindenki bunkó és a béták között is vannak nyomorékok.
2018. szept. 4. 23:10
 13/25 anonim ***** válasza:

Kb egy évig bókolt, udvarolt, majd amikor úgy volt, hogy alakul köztünk valami, hónapokig hitegetett, szívecskéket küldözgetett, közös programok, csók, hosszú ölelések, lelkizés... Mintha együtt lettünk volna, csak nem voltunk. Párszor lefeküdtünk, és onnantól romlott meg a viszonyunk. Elvileg a mai napig "barátok" vagyunk, de nem tudom... Kiderült, hogy akkor is, és most is együtt lakik az exével, illetve a munkahelyemen elmondta mindenkinek, hogy se..ggből szájba csináltuk, és most mindenki erről beszél, holott semmi közük hozzá....

Ja, sehogy nem tettem túl magam rajta. Fogalmam sincs, hogy mikor lett vége, de több, mint egy éve kezdődött, és ezek ellenére ugyanúgy szeretem.

#10: Nagyon utálom ezt a hülye "alfa" meg "Béta" dumát, szerintem úgy f..szság, ahogy van. De csak hogy megnyugtassalak, a fiú, akiről fent írtam, egyáltalán nem néz ki jól, és nem csak szerintem, az ismerőseink szerint se. Ja, és mielőtt ezzel jönnél, nem is gazdag.

2018. szept. 5. 00:30
 14/25 anonim ***** válasza:
12%
13-as nem a kinézet függvénye az alfaság.
2018. szept. 5. 00:31
 15/25 anonim ***** válasza:
10%
Én nem sajnálom ezeket a nőket, mindenki azt kapja, amit megérdemel. Ha annyira naiv, akkor persze, hogy átverik:D Engem egy nő baxott át, éveken keresztül és 9 évem ment el rá, kikukázott idő. :) F
2018. szept. 5. 00:37
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
15 ezek szerint megérdemled te is!! Te is azt kapod amit érdemelsz!!! Nem fogunk sajnálni ,kretén!!!
2018. szept. 5. 05:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
#15 akkor most legyünk naivak, hogy a szerencsétlen nőgyűlölő phaszok kárörvendve kiröhöghessenek, ha átbaxnak, mert megérdemeltük, miért ilyen pasit választottunk stbstb, vagy legyünk bizonytalanok, igényeljünk hónapokig tartó ismerkedést, beszélgetést bizalomépítés címszóval testiség nélkül és várjuk meg, hogy a pasi kibaxon minket három hét után (vagy lefeküdjön valaki mással), mert nem is gondoljuk vele komolyan, csak kéretjük magunkat, biztos van más pasink stb?
2018. szept. 5. 07:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik exem a hátam mögött hívott el randizni egy csajt. Voltak jelei, egyre jobban elkezett fikázni, hogy kicsi a mellem, szedjek fogamzásgátló lt, attól megnől. (genetikai betegség miatt fokozottan halálos rám nézve, de nem érdekelte) Aztán jött azzal, hogy velem érzelmileg 100%, de ő szexelni akar nagy mellű csajokkal. Ki is dobtam, mert éppen ültünk a gép előtt es feldobta a Facebook a randi üzenetet.

A másik exem meg 2 évig hülyített, csak az exe pótléka voltam. Még a nevünk is hasonló volt. Én Szilvi, Ő Xéni.

2018. szept. 5. 09:19
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

16-os:

Kedves xyz, ez egy önfejlesztő folyamat, amelyik fickót átverik a palánkon az utána rájön, hogy jobban jár, ha ő is átveri a nőket és fordítva. Sajnos vagy nem sajnos ez így van, ez való világ. :) 15 voltam:)

2018. szept. 5. 10:03
 20/25 anonim ***** válasza:
#5 Téged is átkúrtak mi.:) Én se sajnálom az ostoba pasikat akiket átkurnak.
2018. szept. 5. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!