Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legdurvább kihasználás, hülyítés amit átéltetek?
Kb egy évig bókolt, udvarolt, majd amikor úgy volt, hogy alakul köztünk valami, hónapokig hitegetett, szívecskéket küldözgetett, közös programok, csók, hosszú ölelések, lelkizés... Mintha együtt lettünk volna, csak nem voltunk. Párszor lefeküdtünk, és onnantól romlott meg a viszonyunk. Elvileg a mai napig "barátok" vagyunk, de nem tudom... Kiderült, hogy akkor is, és most is együtt lakik az exével, illetve a munkahelyemen elmondta mindenkinek, hogy se..ggből szájba csináltuk, és most mindenki erről beszél, holott semmi közük hozzá....
Ja, sehogy nem tettem túl magam rajta. Fogalmam sincs, hogy mikor lett vége, de több, mint egy éve kezdődött, és ezek ellenére ugyanúgy szeretem.
#10: Nagyon utálom ezt a hülye "alfa" meg "Béta" dumát, szerintem úgy f..szság, ahogy van. De csak hogy megnyugtassalak, a fiú, akiről fent írtam, egyáltalán nem néz ki jól, és nem csak szerintem, az ismerőseink szerint se. Ja, és mielőtt ezzel jönnél, nem is gazdag.
Az egyik exem a hátam mögött hívott el randizni egy csajt. Voltak jelei, egyre jobban elkezett fikázni, hogy kicsi a mellem, szedjek fogamzásgátló lt, attól megnől. (genetikai betegség miatt fokozottan halálos rám nézve, de nem érdekelte) Aztán jött azzal, hogy velem érzelmileg 100%, de ő szexelni akar nagy mellű csajokkal. Ki is dobtam, mert éppen ültünk a gép előtt es feldobta a Facebook a randi üzenetet.
A másik exem meg 2 évig hülyített, csak az exe pótléka voltam. Még a nevünk is hasonló volt. Én Szilvi, Ő Xéni.
16-os:
Kedves xyz, ez egy önfejlesztő folyamat, amelyik fickót átverik a palánkon az utána rájön, hogy jobban jár, ha ő is átveri a nőket és fordítva. Sajnos vagy nem sajnos ez így van, ez való világ. :) 15 voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!