Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam egy csajra instán a bugyis képei miatt, ami igazán kedvező hatással volt a bioritmusomra, ribinek is hittem, gondoltam na egy könnyű menet (aztán kicsit tévedtem) DE KIHASZNÁLT. Mit tegyek?
Azért tévedtem kicsit, mert kiderült, hogy szűz, ő nem akar szexelni, majd az első nagy szerelmével akar, ok, ezt nem számítom kihasználásnak, ezt kerek perec megmondta, hogy szex nem lesz, bárhogy is udvarolok.
DE kinyalatta magát vagy SZÁZSZOR velem, meg ujjaztatta magát, épp amikor olyanja volt, otthon unatkozott és tüzelt csak mint egy csicska SZEXRABSZOLGA írt nekem ém meg ugrottam neki.
Néha még a csókot sem engedte, vagy hogy a fenekét fogdossam..
Hitegetett hónapokig, hogy majd visszakapom, majd kiveri, orálisan megpróbálja, aztán amikor elegem lett kerek perec rákérdeztem, hogy akkor most mivan, nem próbálunk ki semmit? Erre ő másnap lekoptatott.
Nagyon ideges vagyok hogy így át lettem verve!!! Mit tegyek?
bosszúból jöhetnek a képek
egyébként viccet félretéve, gondolom tudta, hogy csak meg akarod dugni, ezért kihasznált
egyébként instán bugyis/fürdőruhás kép semmiség manapság, szinte minden valahogy kinéző lánynak van, nem jelent más semmit, hogy ribi lenne tőle
Jobban belegondolva, ki akartad használni, erre kihasznált..
Most meg fel vagy háborodva. :D
Hát ez nagyon cuki
Ha-ha-ha-ha-ha!
Hasam fogom a nevetéstől!
:DDDD
Lol, tud a kiscsaj. Asszem erre mondják, hogy instant karma! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!