Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam egy csajra instán a bugyis képei miatt, ami igazán kedvező hatással volt a bioritmusomra, ribinek is hittem, gondoltam na egy könnyű menet (aztán kicsit tévedtem) DE KIHASZNÁLT. Mit tegyek?
Azért tévedtem kicsit, mert kiderült, hogy szűz, ő nem akar szexelni, majd az első nagy szerelmével akar, ok, ezt nem számítom kihasználásnak, ezt kerek perec megmondta, hogy szex nem lesz, bárhogy is udvarolok.
DE kinyalatta magát vagy SZÁZSZOR velem, meg ujjaztatta magát, épp amikor olyanja volt, otthon unatkozott és tüzelt csak mint egy csicska SZEXRABSZOLGA írt nekem ém meg ugrottam neki.
Néha még a csókot sem engedte, vagy hogy a fenekét fogdossam..
Hitegetett hónapokig, hogy majd visszakapom, majd kiveri, orálisan megpróbálja, aztán amikor elegem lett kerek perec rákérdeztem, hogy akkor most mivan, nem próbálunk ki semmit? Erre ő másnap lekoptatott.
Nagyon ideges vagyok hogy így át lettem verve!!! Mit tegyek?
Isten hozott mindenkit a gyakorikérdéseken. Ahol általános nézet, hogy a nők csak komoly kapcsolatban, komoly bizalmi alapokkal VAGY randidrog hatása alatt mennek bele orális szexbe.
Bármi egyéb esetben csak kényszerítés, zsarolás vagy erőszak áldozatai lehetnek.
Ha bárki ennek elenntmond az csakis nőgyűlölő lehet. :)
Hát igen, biztosan nem történt még olyan a történelem során ami megcáfolná az itteni női olvasókat. Ha mégis az szemenszedett hazugság természetesen. :)
Senki sem mondta, hogy nincs ilyen. Nem a szőke rib.ncból kell kiindulni, aki a sarki szoláriumban vagy dohányboltban dolgozik, és betérdelt már minden főnöke elé.
Sajnállak, ha te csak ilyen nőkkel vagy körbevéve, gondolom ez vonatkozik a rokonságodra is, azért van ilyen negatív minta előtted.
Tanuld már meg értelmezni a kérdést/válaszokat te szerencsétlen. :D
Te voltál az aki általánísott minden nőre, erre most egyetlen husztárvágással máris kivetted a kisebbséget és őket veszed alapul.
Áh, magyarázok itt olyannak aki össze-vissza írogat..
# 26
Általánosításnak pont az a lényege, hogy az egy átlag eredmény konzekvenciáját vonja le, és van szórása. Tehát nem ütközik az a két állításom, hogy átlagban így vannak ezzel a nők, és van kivétel, hanem pont hogy passzol a két állítás. Magyarázhatom egy olyannak, aki felsőoktatási intézményt még csak képeken látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!