Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ráírtam egy csajra instán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírtam egy csajra instán a bugyis képei miatt, ami igazán kedvező hatással volt a bioritmusomra, ribinek is hittem, gondoltam na egy könnyű menet (aztán kicsit tévedtem) DE KIHASZNÁLT. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azért tévedtem kicsit, mert kiderült, hogy szűz, ő nem akar szexelni, majd az első nagy szerelmével akar, ok, ezt nem számítom kihasználásnak, ezt kerek perec megmondta, hogy szex nem lesz, bárhogy is udvarolok.

DE kinyalatta magát vagy SZÁZSZOR velem, meg ujjaztatta magát, épp amikor olyanja volt, otthon unatkozott és tüzelt csak mint egy csicska SZEXRABSZOLGA írt nekem ém meg ugrottam neki.

Néha még a csókot sem engedte, vagy hogy a fenekét fogdossam..

Hitegetett hónapokig, hogy majd visszakapom, majd kiveri, orálisan megpróbálja, aztán amikor elegem lett kerek perec rákérdeztem, hogy akkor most mivan, nem próbálunk ki semmit? Erre ő másnap lekoptatott.

Nagyon ideges vagyok hogy így át lettem verve!!! Mit tegyek?

2018. jan. 12. 17:10
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
19%

Ha ilyen hozzászólásokkal és privátban is ilyen primitív stílussal nagy büszkén villogtatod itt a diplomádat akkor az inkább a te szegénységi bizonyítványod.

Jól tükrözi ez az egész oldal színvonalát egyébként, hogy a te válaszaid egyből 100% (gondolom az "elit" bagázs tagja vagy).

2018. jan. 12. 18:12
 32/59 anonim ***** válasza:
15%
Ment a tiltás, pá.
2018. jan. 12. 18:14
 33/59 anonim ***** válasza:
94%

# 31

Hogy hazudozik :D Te kezdtél el olyan privátokkal bombázni, -te kis frusztrált, nőgyűlölő csődtömeg-, hogy kutyának nem kellek, milyenek a kuncsaftjaim, meg hogy téged 10-en leszoptak már :D Még jó, hogy nem hagyom magam.

2018. jan. 12. 18:15
 34/59 anonim ***** válasza:
94%
Részemről is.
2018. jan. 12. 18:15
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
Isten hozott mindenkit a gyakorin! :D Kösz mindenkinek, jól szórakoztam.
2018. jan. 12. 18:19
 36/59 anonim ***** válasza:
Azért ez elég abszurd 😂 De még így is sok férfi lenne a helyedben, ha csinos volt a lány!
2018. jan. 12. 18:29
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
Visszanyalt a fagyi, kedves kérdező. Te akartad kihasználni, fordítva lett.
2018. jan. 12. 18:29
 38/59 anonim ***** válasza:
96%
Na, és nem ezt írtad? Többes számban, de ez lényegtelen. Vagy nem értem mi a problémád. Másolj be minél több privátot, tiltja az oldal szabályzata. Legalább végre valahára kivágnak innen :D
2018. jan. 12. 18:32
 39/59 anonim ***** válasza:
33%

Az oldalnak inkább azokat kellene tiltani aki folyamatosan vitákat generál kamukérdésekkel, minősíthetetlen, személyeskedő stílusaban gyalázkodik mindenkivel aki nem az ő álláspontján van és természetesen ezt még fel is szavazzák.

Ha belinkelsz egyetlen olyan választ is részemről ahol alpári módon személyeskedtem bárkivel (ok nélkül) vagy hozzád hasonló stílusban kezdtem el "nekimenni" a másiknak akkor minden elismerésem.

2018. jan. 12. 18:36
 40/59 anonim ***** válasza:
98%
# ha nem is személyeskedsz, de hímsoviniszta vagy. Kicsit uncsi már. ès hát ne csodálkozz, ha nem találsz itt neked megfelelő beszélgetőpartnert, mikor minden 2. válaszod arról szól, hogy minden nő r.banc.
2018. jan. 12. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!