Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tízes skálán (0=nagyon könnyű,10=lehetetlen) mennyire találjátok nehéznek a barátnőszerzést fiúk?
9/10.
Nem lehetetlen mert volt már benne részem csak sajnos 1000 lányból, ha 1 olyan van aki képes engem elfogadni és egy picit szeretni akkor az már jó átlagnak számít. Tudom, hogy ez nagyon negatív hozzáállás de sajnos így van.
3. Kb.
Nekem mindig úgy jött össze eddig kapcsolat, hogy közös ismeretségi körből, tehát már ismertük egymást. Elkezdtünk beszélgetni, kölcsönös szimpátia, megkedveltük egymást, és utána hívtam el randira. Ezekből több éves (2-5 év) szerelem lett. Szerencsére a mostani egyre komolyabb, már együtt lakunk. :)
Nem tervezem, hogy barátnőt keressek a következő 50 évben. :)
Korábban úgy gondoltam, hogy 10. Ma úgy gondolom, hogy 7-8, de nincs kedvem erőlködni vele.
F27 szűzike
Most lett volna lehetőségem egy nálam idősebb nővel erre, épp csak egyetlen szám zavarta, az életkorom. Nem annyira nehéz barátnőt szerezni, csak nem mindegy, hogy milyen minőségű lesz a kapcsolat, milyen a nő. Inkább csak a fizikai akadályok szoktak bejátszani nálam (nagy távolság, életkor (sok nálam idősebb nőnek nem tetszik, ha fiatalabb vagyok) > fizikai, mivel a testedhez kapcsolódó dolog a kor).
Summa summarum, nem olyan nehéz, mint sokan hiszik, csak végre össze kell álljon a csomag ezzel a kor dologgal is, aztán simán meg van. A nőkkel bánni tudok, nem okoz gondot a velük való kommunikáció, érdeklődés fenntartatása és fenntartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!