Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ENNYIRE könnyű?
rövid sztori következik:
van egy nő pesten, akit már több társkeresőn is láttam, és sajnálatos módon kezdő koromban még találkoztam is vele.
Egy 30-on túli nőről van szó, aki ronda és el van hízva, a macskájával lakik külvárosi panelban.
Amikor én találkoztam vele, akkor rögtön adagolta ezt a lenéző bunkó műmájer stilusát, látszott, hogy nagyon sérült és ezzel probál kompenzálni.
Én még a lakásába is feljutottam, nem volt nehéz, mert télen volt a dolog, szal volt indok. Mondjuk nem tudom mit akarhattam, mert kezdő voltam. Benn aztán levette a kabátját és sziven ütött hogy tényleg milyen kvára rosszul néz ki, ugyhogy eljöttem onnan, a csaj meg nézett mint a moziba, hogy lerázták.
Most láttam szexpartner keresős oldalon, ugyanazzal az ezeréves képpel nyomul, mint régen. Nyilván, ha mostanság már jobban nézne ki, akkor azokat a képeket teszi fel, de vélhetően még szedett fel kilókat, azért a régi kép elönyösebb ;)
És most jön a legjobb:
Szóval kiirja, hogy neki MINIMUM 180 centis, erős testalkatú pasi kell, "lehetőleg ne nézzen ki úgy, mint egy terhes bálna"
AZZZZZZZZIGEN :D
Szóval egy ronda, elhízott, sikertelen, komplexusos nő is így oszthatja a lapokat?
Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy egy ronda, elhízott, sikertelen, komplexusos FÉRFI (pontosítok: HÍMNEMŰ) milyen opciók közül választhat, ha szexelni szeretne. Vagy akármit a nőktől...
*NŐKNEK
(nem baj, legalább az elirás miatt is többen megnyitják a kérdést)
Ez neked könnyű? Mi? Ronda és otthagytad.
Önszántadból találkoztál vele, és most tőlünk kérded, hogy miért?
Írhat bármit, attól mèg a kutya nem fogja megpiszkálni bottal sem...
Írod a kèrdèsben, hogy egyedül èl, mèg ha talál is szexpartnert, az ugyanolyan lesz mint ő, kapcsolatra nem sok esèlye van
Jó lenne, ha a "nők" helyett csak ezt az egy nőt vennéd a kérdés alá, mert nem mind ilyen lúzer, magas elvárásokkal rendelkező, ahogy magad is írod komplexusos banya, aki ráadásul hazug is, mert a százéves képeit teszi fe megtévesztő módon.
Szóval nem nők, hanem csak egy részük akik közül egyet jól kifogtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!