Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért ENNYIRE könnyű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ENNYIRE könnyű?

Figyelt kérdés

rövid sztori következik:

van egy nő pesten, akit már több társkeresőn is láttam, és sajnálatos módon kezdő koromban még találkoztam is vele.

Egy 30-on túli nőről van szó, aki ronda és el van hízva, a macskájával lakik külvárosi panelban.

Amikor én találkoztam vele, akkor rögtön adagolta ezt a lenéző bunkó műmájer stilusát, látszott, hogy nagyon sérült és ezzel probál kompenzálni.

Én még a lakásába is feljutottam, nem volt nehéz, mert télen volt a dolog, szal volt indok. Mondjuk nem tudom mit akarhattam, mert kezdő voltam. Benn aztán levette a kabátját és sziven ütött hogy tényleg milyen kvára rosszul néz ki, ugyhogy eljöttem onnan, a csaj meg nézett mint a moziba, hogy lerázták.

Most láttam szexpartner keresős oldalon, ugyanazzal az ezeréves képpel nyomul, mint régen. Nyilván, ha mostanság már jobban nézne ki, akkor azokat a képeket teszi fel, de vélhetően még szedett fel kilókat, azért a régi kép elönyösebb ;)

És most jön a legjobb:

Szóval kiirja, hogy neki MINIMUM 180 centis, erős testalkatú pasi kell, "lehetőleg ne nézzen ki úgy, mint egy terhes bálna"

AZZZZZZZZIGEN :D

Szóval egy ronda, elhízott, sikertelen, komplexusos nő is így oszthatja a lapokat?

Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy egy ronda, elhízott, sikertelen, komplexusos FÉRFI (pontosítok: HÍMNEMŰ) milyen opciók közül választhat, ha szexelni szeretne. Vagy akármit a nőktől...

2017. okt. 29. 12:15
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Tudom miről beszélsz, de örülj neki hogy semmi közöd hozzá. Nekem a baráti körömben van egy srác, 36 éves és viszonylag jól is néz ki, csak agyilag nincs a toppon. Mindig túlsúlyos, vagy lelkisérült idegbeteg barátnői voltak. Legutóbb egy 24 éves állítólag még szűz(???) túlsúlyos lánnyal jött össze, aki még abban a hónapban teherbe esett, mert nem bírta a fogigátlót és így nem védekeztek(??????!!!!!!)... Ez a csaj halál idegesítő. Nagyon szépnek gondolja magát és buta mint a föld. Állandóan a melleivel dicsekszik és csak férfiakkal áll szóba, akikkel női témákról akar csevegni...
2017. nov. 13. 14:18
 42/42 anonim ***** válasza:
38 ez nem igaz, nekem normális párom van. Engem egy pasi sem használt ki, mert nem hagytam, de én se használtam ki senkit... Nekem mindig világos volt, hogy ki gondolja komolyan és ki az aki csak szexet akar.
2017. nov. 13. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!