Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért ENNYIRE könnyű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ENNYIRE könnyű?

Figyelt kérdés

rövid sztori következik:

van egy nő pesten, akit már több társkeresőn is láttam, és sajnálatos módon kezdő koromban még találkoztam is vele.

Egy 30-on túli nőről van szó, aki ronda és el van hízva, a macskájával lakik külvárosi panelban.

Amikor én találkoztam vele, akkor rögtön adagolta ezt a lenéző bunkó műmájer stilusát, látszott, hogy nagyon sérült és ezzel probál kompenzálni.

Én még a lakásába is feljutottam, nem volt nehéz, mert télen volt a dolog, szal volt indok. Mondjuk nem tudom mit akarhattam, mert kezdő voltam. Benn aztán levette a kabátját és sziven ütött hogy tényleg milyen kvára rosszul néz ki, ugyhogy eljöttem onnan, a csaj meg nézett mint a moziba, hogy lerázták.

Most láttam szexpartner keresős oldalon, ugyanazzal az ezeréves képpel nyomul, mint régen. Nyilván, ha mostanság már jobban nézne ki, akkor azokat a képeket teszi fel, de vélhetően még szedett fel kilókat, azért a régi kép elönyösebb ;)

És most jön a legjobb:

Szóval kiirja, hogy neki MINIMUM 180 centis, erős testalkatú pasi kell, "lehetőleg ne nézzen ki úgy, mint egy terhes bálna"

AZZZZZZZZIGEN :D

Szóval egy ronda, elhízott, sikertelen, komplexusos nő is így oszthatja a lapokat?

Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy egy ronda, elhízott, sikertelen, komplexusos FÉRFI (pontosítok: HÍMNEMŰ) milyen opciók közül választhat, ha szexelni szeretne. Vagy akármit a nőktől...

2017. okt. 29. 12:15
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
biztos dug, csak mondjuk én ilyen primitiv pasikból nézem csak ki, hogy megdugják, nem az általa áhitott értékes pasikból
2017. okt. 29. 12:30
 12/42 anonim ***** válasza:
Mert ő is meghúzta mielőtt távozott!
2017. okt. 29. 12:33
 13/42 anonim ***** válasza:
79%
"Biztos dug" - ez feltételezés. Olyan miatt görcsölsz, amire nincs bizonyítékod.
2017. okt. 29. 12:36
 14/42 A kérdező kommentje:

JÓ ÉG na neeeem

bocsi, de rámjött a hányinger tőle

2017. okt. 29. 12:36
 15/42 anonim ***** válasza:
56%
KAMU
2017. okt. 29. 12:41
 16/42 anonim ***** válasza:
72%
Igényei mindenkinek lehetnek, max nem talál megfelelő személyt és ennyi. Ne zavartasd magad ezen.
2017. okt. 29. 12:47
 17/42 anonim ***** válasza:
79%
Az,hogy ilyen elvárásai vannak,az egyáltalán nem biztos,hogy teljesülnek is. Meg eleve neked nem jött be,akkor mit foglalkozol vele,hogy milyen elvárásai vannak?
2017. okt. 29. 12:55
 18/42 anonim ***** válasza:
17%
Nem neki kell erős 180 hanem sok nőnek, de most nem is erről van szó, hanem egy nőnek vannak úgyan elvárásai, de azért azzal is számolni kell, hogy ez inkább külső. A nőknek vannak, szülei, testvérei, barátai, barátnői, és gondolom erős szempont az számára, hogy lenyűgőzze ezeket az embereket, hogy bár nincs sok értéke, és a karrierben sem mutathat fel sokat, de azért összehozott magának egy 180 erős testalkatút a többit meg úgysem látni, csak azt, hogy alfahím, de az meg nincs az arcára írva, hogy a koksz miatt merevedési problémája van. Bocs, az OFF-ért. Mit gondoksz erről?
2017. okt. 29. 13:03
 19/42 anonim ***** válasza:
84%

"látszott, hogy nagyon sérült és ezzel probál kompenzálni."

"a macskájával lakik külvárosi panelban."

"kvára rosszul néz ki, ugyhogy eljöttem onnan"

"ronda, elhízott, sikertelen, komplexusos"

Bébike neked a saját beszámolód melyik részéből jött le pontosan, hogy a nőknek k...bszott könnyű? Pont hogy azt bizonyítottad minden egyes szavaddal hogy a közhiedelemmel ellentétben bizony a nők is elérhetik a mélypontot, és még te sem voltál annyira kétségbeesett, hogy megdugd.

És szerinted TE nem írhatod ki társkeresőre, hogy kizárólag szőke, kék szemű svéd szupermodellek jelentkezes ez várod? Kiírhatod. Vágod, hogy az igények nem úgy működnek, hogy amire vágysz, azt meg is kapod annak rendje és módja szerint, ugye?

2017. okt. 29. 13:50
 20/42 anonim ***** válasza:
88%
igazad van, előző.
2017. okt. 29. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!