Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ráírtam egy csajra instán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírtam egy csajra instán a bugyis képei miatt, ami igazán kedvező hatással volt a bioritmusomra, ribinek is hittem, gondoltam na egy könnyű menet (aztán kicsit tévedtem) DE KIHASZNÁLT. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azért tévedtem kicsit, mert kiderült, hogy szűz, ő nem akar szexelni, majd az első nagy szerelmével akar, ok, ezt nem számítom kihasználásnak, ezt kerek perec megmondta, hogy szex nem lesz, bárhogy is udvarolok.

DE kinyalatta magát vagy SZÁZSZOR velem, meg ujjaztatta magát, épp amikor olyanja volt, otthon unatkozott és tüzelt csak mint egy csicska SZEXRABSZOLGA írt nekem ém meg ugrottam neki.

Néha még a csókot sem engedte, vagy hogy a fenekét fogdossam..

Hitegetett hónapokig, hogy majd visszakapom, majd kiveri, orálisan megpróbálja, aztán amikor elegem lett kerek perec rákérdeztem, hogy akkor most mivan, nem próbálunk ki semmit? Erre ő másnap lekoptatott.

Nagyon ideges vagyok hogy így át lettem verve!!! Mit tegyek?

2018. jan. 12. 17:10
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
0%

Miért, te miként jellemeznéd a kérdésben szereplő lányt?

Egy szóval nem írtam itt, hogy baj lenne ezzel. Inkább az tűnt fel, hogy megint csak a kárörvendés ment.

A múltkor, amikor egy kérdés kapcsán próbáltam rávilágítani, hogy egy kapcsolat tönkremeneteléhez mindkét ember szükséges és nem lehet mindig, kizárólag (ezen az oldalon szinte csak a férfi felet) hibáztatni akkor sem volt jó.

Több mint 100 válaszon keresztül ment a lány lelkének pályolgatása. Elgondolkodott már azon bárki is, hogy ezt a kérdést egy lány írta volna ki csak fordított helyzetben akkor itt nem a nevetés és a kárörvendés menne, hanem a gyűlölködés és gyalázkodás a férfiak ellen (a szokásos).

2018. jan. 12. 18:50
 42/59 anonim ***** válasza:
97%
41-es igen és? Általában ez megy minden egyes nap a férfiak részéről ami a kérdésben van, szóval most fordított helyzetben egyetlen egyszer egy évben megtörtént ez a felállás is, még jó hogy kárörvendünk. Több férfivel kellene hogy megtörténjen.
2018. jan. 12. 18:54
 43/59 anonim ***** válasza:
95%

Ez a hülye fax elküldte az insta képeket 😂

Engem is kihasználhatna a csaj, az sem érdekelne, ha életem hátralévő részében odatapasztaná a punciját a számhoz, és semmit sem adna cserébe 😂

2018. jan. 12. 18:55
 44/59 anonim ***** válasza:
0%

Jah, ezt támogatom.

2018. jan. 12. 18:56
 45/59 anonim ***** válasza:
Lehetoleg csak azokkal, akik komoly kapcsolatot akarnak es beleszeretnek a lanyba.
2018. jan. 12. 18:57
 46/59 A kérdező kommentje:

De nem értitek, hogy még a farkamat sem vehettem elő?

Úgy mit érnél vele?

Kemény volt mint a márvány, a farmertól majd letört, úgy nyomta már, még ki sem verhettem, mert ő nincs felkészülve erre? Lol mire? XDDD

Ennyit igazán meg lehetett volna engedni.

Ez a lány egy pszichopata.

2018. jan. 12. 18:58
 47/59 anonim ***** válasza:
73%
Tehát azt állítod, hogy az összes férfi szintén pszichopata. :))))) Jó, hogy egy "férfi" is beismeri. :)
2018. jan. 12. 19:00
 48/59 A kérdező kommentje:
Ebből most ez hogy jött? nem értem
2018. jan. 12. 19:02
 49/59 anonim ***** válasza:
74%
Nem meglepo, hogy nem erted. :DDDDDDDDDDD
2018. jan. 12. 19:04
 50/59 A kérdező kommentje:
Szerintem még te magad sem érted, csak jössz itt a férfigyűlölő, femináci dumáddal random.
2018. jan. 12. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!